ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τα παιδιά της Αστυθέας ζήτησαν από τον δήμαρχο ποδηλατόδρομο

Ποδηλατόδρομο ζήτησαν οι μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου από τον δήμαρχο, που επισκέφτηκε το σχολείο τους. Οι αναγνώστες μας γνωρίζουν ότι τα παιδιά στην Αστυθέα φτάνουν μετ’ εμποδίων στην πόρτα του σχολείου.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός επισκέφθηκε το σχολείο που βρίσκεται στην ανάμεσα στην Κολοκοτρώνη και την Ιερά Οδό χθες Πέμπτη 21/10. Συζήτησε με εκπαιδετικούς και μαθητές και τα παιδιά του είπαν τις σκέψεις τους για τη γειτονιά, μεταξύ των άλλων και για τον ποδηλατόδρομο. Το αίτημα για βελτίωση της κινητικότητας σε μια δύσκολη για νέους ανθρώπους συνοικία, είναι επίκαιρο μια και έρχεται σε μια περίοδο που σχεδιάζεται παρέμβαση στην ευρύτερη περιοχή του κεντρικού Χαϊδαρίου, με ανάπλαση στην Στρ. Καραϊσκάκη και σε Ελαιώνα – Αστυθέα.

Φυσικά ο ποδηλατόδρομος στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας είναι αίτημα όχι μόνο των παιδιών, αλλά και των μεγάλων. Τουλάχιστον πολλών μεγάλων, που θέλουν να απαλλαγούν από το βάσανο του αυτοκινήτου σε ένα “πηγμένο” από λαμαρίνες χώρο. Το αν οι μελετητές θα επιλέξουν ο ποδηλατόδρομος θα γίνει μέσα από την Αστυθέα ή κατά μήκος της Ιεράς Οδού, είναι κάτι που θα το δούμε στη συνέχεια.

Στην ίδια συνάντηση ο δήμαρχος μίλησε με το διδακτικό προσωπικό και τους συνεχάρη για το έργο τους εν μέσω της απαιτητικής ακόμη υγειονομικά περιόδου και άκουσε τις προτάσεις και τις ανησυχίες τους.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button