Ο καλοκαιρινός καιρός συνεχίζεται και το MG Travel σάς πάει στους ομορφότερους προορισμούς με την άνεση και την ασφάλεια των υπερπολυτελών μας πούλμαν! Επιλέξτε τον προορισμό σας και ταξιδέψτε με άνεση, ασφάλεια και την εγγύηση της πολυετούς εμπειρίας μας.
27/09/2026 ΚΥΡΙΑΚΗ: ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΓΥΘΕΙΟ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ) Αναχώρηση στις 07:30 μέσω Τρίπολης (στάση στο Αρτεμίσιο). Επίσκεψη στην ιστορική Αρεόπολη Μάνης και στη συνέχεια στο πανέμορφο Γύθειο για φαγητό και καφέ. Τιμή συμμετοχής: 30 ευρώ.
06/09/2026 ΚΥΡΙΑΚΗ: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΣΠΕΤΣΕΣ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ) Αναχώρηση στις 07:30 για το κοσμικό θέρετρο της Πελοποννήσου, το δημοφιλέστατο Πόρτο Χέλι, με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό. Άφιξη στην παραλία της Κόστας με τη χρυσή αμμουδιά και τα πεντακάθαρα νερά για μπάνιο και γεύμα. Προαιρετική μετάβαση με καραβάκι στις Σπέτσες για βόλτα στην Ντάπια και το Παλιό Λιμάνι. Απογευματινός καφές στο Πόρτο Χέλι και επιστροφή με σύντομη στάση στον Ισθμό. Τιμή συμμετοχής: 22 ευρώ(δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του πλοίου).
06/09/2026 ΚΥΡΙΑΚΗ: ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ – ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ – ΑΙΔΗΨΟΣ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ) Αναχώρηση στις 07:30 για Προκόπι (προσκύνημα στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο και επίσκεψη στο Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού). Συνεχίζουμε για την Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ και κατόπιν για την Αιδηψό για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή μέσω Αρκίτσας με πλοίο. Τιμή συμμετοχής: 25 ευρώ(δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο του πλοίου).
06/09/2026 ΚΥΡΙΑΚΗ: ΚΟΡΦΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ) Αναχώρηση στις 11:00 για τον καταπράσινο Κόρφο, το γραφικό ψαροχώρι της Κορινθίας με τον απάνεμο κόλπο. Χρόνος για μπάνιο και φαγητό στα ταβερνάκια της περιοχής. Επιστροφή με σύντομη στάση στον Ισθμό. Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ.
07/09/2026 ΔΕΥΤΕΡΑ (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ): ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ Αναχώρηση στις 16:30 για τη Μάνδρα και παρακολούθηση του εσπερινού στη Μονή της Παναγίας της Γοργοεπηκόου. Επιστροφή στην Αθήνα. Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ.
08/09/2026 ΤΡΙΤΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ): ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ Αναχώρηση στις 16:00 για την Παναγία τη Γιάτρισσα στο Λουτράκι. Παραμονή στη γνωστή παραλία του Λουτρακίου για μπάνιο, φαγητό και καφέ. Τιμή συμμετοχής: 13 ευρώ.
12/09/2026 ΣΑΒΒΑΤΟ: ΤΗΝΟΣ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ) Αναχώρηση στις 06:00 για το λιμάνι της Ραφήνας. Άφιξη στην Τήνο γύρω στις 11:15, επίσκεψη στη Μεγαλόχαρη για προσκύνημα. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό/περίπατο και προαιρετική επίσκεψη στη Μονή Κεχροβουνίου (Αγία Πελαγία). Επιστροφή το απόγευμα. Τιμή συμμετοχής: 70 ευρώ.
12-13/09/2026 (2 ΗΜΕΡΕΣ): ΝΕΑΠΟΛΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ Αναχώρηση 12/09 στις 07:30 μέσω Αρτεμισίου. Επίσκεψη στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς και διανυκτέρευση στη Νεάπολη. Την Κυριακή 13/09 μετάβαση στην εξωτική Ελαφόνησο (παραλία Σίμου) για μπάνιο/φαγητό. Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις. Τιμή συμμετοχής: 100 ευρώ(Περιλαμβάνει: μετακινήσεις, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια, πρωινό).
13/09/2026 ΚΥΡΙΑΚΗ: ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ) Αναχώρηση στις 07:30 για τη Μονή της Αγίας Πελαγίας στο Ακραίφνιο Βοιωτίας. Συνεχίζουμε για τον Ορχομενό (επίσκεψη στην Παναγία της Σκριπούς και τον μακεδονικό τάφο του Μινύου). Μετάβαση στις πηγές των Χαρίτων (Κρύα Λιβαδειάς) για γεύμα. Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ.
13/09/2026 ΚΥΡΙΑΚΗ: ΑΓΚΙΣΤΡΙ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ) Αναχώρηση στις 07:30 για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο για το όμορφο Αγκίστρι. Παραμονή για ολόμερο μπάνιο, φαγητό και καφέ. Τιμή συμμετοχής: 30 ευρώ(Περιλαμβάνει: μεταφορά με πούλμαν, εισιτήρια πλοίου).
13/09/2026 ΚΥΡΙΑΚΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ): ΣΠΑΤΑ – ΛΟΥΤΣΑ Αναχώρηση στις 16:00 για τα Χριστά στα Σπάτα (εορτασμός Υψώσεως Τιμίου Σταυρού) και συνέχεια για καφέ ή ουζάκι στη Λούτσα. Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ.
20/09/2026 ΚΥΡΙΑΚΗ: ΑΙΓΙΝΑ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ) Αναχώρηση στις 07:00 για το λιμάνι του Πειραιά. Επίσκεψη στον Άγιο Νεκτάριο, στον αρχαιολογικό χώρο της Αθήνας Αφαίας και την Αγία Μαρίνα για μπάνιο/φαγητό. Τιμή συμμετοχής: 42 ευρώ(Περιλαμβάνει: μεταφορά με πούλμαν στα γραφεία μας).
20/09/2026 ΚΥΡΙΑΚΗ: ΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΥ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ) Αναχώρηση στις 07:00 μέσω Δομοκού/Καρδίτσας για τα Μετέωρα. Επίσκεψη στη Μονή Μεγάλου Μετεώρου (Μεταμορφώσεως του Σωτήρος) και γεύμα στην Καλαμπάκα. Τιμή συμμετοχής: 32 ευρώ.
20/09/2026 ΚΥΡΙΑΚΗ: ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΙΣΘΜΟΥ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ) Αναχώρηση στις 08:30 για τα Ίσθμια. Επιβίβαση σε καραβάκι για τον μοναδικό διάπλου της Διώρυγας της Κορίνθου. Μετά το πέρας της κρουαζιέρας, μετάβαση στο Βραχάτι για μπάνιο, φαγητό και καφέ. Τιμή συμμετοχής: 35 ευρώ(περιλαμβάνονται τα εισιτήρια της κρουαζιέρας).
26/09/2026 ΣΑΒΒΑΤΟ: ΤΗΝΟΣ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ) Αναχώρηση στις 06:00 από Ραφήνα. Ίδιο πρόγραμμα προσκυνήματος και περιήγησης στην Τήνο. Τιμή συμμετοχής: 70 ευρώ.
27/09/2026 ΚΥΡΙΑΚΗ: ΚΥΘΝΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ) Αναχώρηση στις 07:30 για το λιμάνι του Λαυρίου, επιβίβαση στο πλοίο για την Κύθνο. Επίσκεψη στην Παναγιά Κανάλα, στη Χώρα και στον Μέριχα για φαγητό και καφέ. Τιμή συμμετοχής: 60 ευρώ(Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με πούλμαν, εισιτήρια πλοίου).