ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα παιδιά από το Έρεισμα στόλισαν το δέντρο του Δήμου με αγάπη και ελπίδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα παιδιά από το Έρεισμα στόλισαν το δέντρο του Δήμου με αγάπη και ελπίδα 1Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Δήμος Χαϊδαρίου μαζί με τα δικά μας παιδιά από το ΕΡΕΙΣΜΑ, επιλέξαμε να στολίσουμε το Δέντρο του Δημαρχείου.

Η είσοδος του Δημαρχείου γέμισε από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας με χαρούμενες φωνές από γονείς και παιδιά από το ΕΡΕΙΣΜΑ. Φέτος, είχαν την τιμητική τους και ανέλαβαν να στολίσουν το Δέντρο του Δημαρχείου.

Το φετινό μας Χριστουγεννιάτικο Δέντρο είχε τα καλύτερα στολίδια! Γιατί, τα παιδιά το στόλισαν με στολίδια την αγάπη, τη χαρά, την ελπίδα και την προσμονή ότι οι ημέρες που θα έρθουν θα είναι καλύτερες γι’ αυτά και για ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι, το Δέντρο έλαμψε χωρίς να χρειάζεται πολλά λαμπιόνια ή περίτεχνες γιρλάντες.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή της Ιωάννας Μπουρδάκη και της Ευαγγελίας Σαλή, Δασκάλων Εικαστικών, που εβδομαδιαίως συμβάλουν στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Καθοριστική ήταν η βοήθειά τους για τη δημιουργία και την κατασκευή των χειροποίητων στολιδιών του Δέντρου μας.

Τους γονείς και τα παιδιά υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Παντελάρος, ο Αντιδήμαρχος της Κοινωνικής Υπηρεσίας Ναουάφ Δαουάχερ και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε όλους και όλες για τη ανταπόκριση που είχαν. Ιδιαίτερα, ευχαρίστησε τα παιδιά και τους νέους από το ΕΡΕΙΣΜΑ που με το συμβολικό αυτό στολισμό δίνουν μήνυμα ελπίδας για καλύτερες ημέρες για όλους.

Αναφέρθηκε στις σημαντικές προσπάθειες που κάνει το προσωπικό του Δήμου ιδιαίτερα στο ΕΡΕΙΣΜΑ, καθώς με την καθοριστική συμβολή τους παρέχουμε ως Δήμος, σταθερά, υψηλής ποιότητας κοινωνικές υπηρεσίες, δυσεύρετες της σημερινή εποχή. Τόνισε, ότι με τη συνεισφορά του προσωπικού πετυχαίνουμε κάθε χρόνο το στόχο μας να αναβαθμίζουμε το περιεχόμενο στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με ειδικές ανάγκες, το οποίο λειτουργεί αδιάκοπα και προσφέρει υπηρεσίες σε ομάδες που η υπόλοιπη κοινωνία, άλλα και τα αρμόδια θεσμικά όργανα (Υπουργείο Υγείας, Περιφέρεια) πολλές φορές ξεχνούν.

Κλείνοντας, έδωσε τις θερμότερες ευχές για ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα στα παιδιά, τους γονείς και το προσωπικό.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button