ΑΓΟΡΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου

 

“Τα εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο πιο κεντρικό σημείο του Χαϊδαρίου πριν λίγες μέρες δεν ήταν μόνο γεμάτα φανταστικές προσφορές αλλά και λαμπερές παρουσίες και πολύ κόσμο.”

Σε υπέροχο event εξελίχθηκε η βραδιά των εγκαινίων του νέου καταστήματος του νέου τύπου ΑΒ στο κέντρο της πόλης, όπου έδωσαν το παρόν πολύ κόσμος από το Χαϊδάρι και πολύ γνωστά πρόσωπα από τον κόσμο της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας, της τέχνης του θεάτρου και της μουσικής!

Έτσι λοιπόν στο επίσημο opening του ΑΒshop&go, όσοι βρεθήκαμε είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά εκτός απ το αγαπημένο ζευγάρι Μπέσυ-Γεράσιμο, την πολυδιάστατη Νόνη Δούνια, την γοητευτική ηθοποιό Κάτια Νικολαΐδου, τους Vegas, μουσικό συγκρότημα με ρίζες και από εδώ, τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη (στην φωλιά των Κου Κου) και -στα καλύτερά της- την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Τζέφη-Σοφία Ζαχαροπούλου.

Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου 3
Μπέσυ Μάλφα, Τζέφη-Σοφία Ζαχαροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Ο Γιώργος Φρέσκος με την Νόνη Δούνια
Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου 5
Vegas και Στέφανος Κωνσταντινίδης με πρόσωπα του καταστήματος

Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου 7

Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου 9
Κάτια Νικολαΐδου

Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου 11

Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου 13

Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου 15

Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου 17

Όσο για την διοργάνωση, ήταν παραπάνω από εξαιρετική, φιλόξενη και πλουσιότατη, για να τιμήσουν φίλους, πελάτες και τον κόσμο που συγκεντρώθηκε! Μουσική, ποτά, εδέσματα και κεράσματα ήταν όλα σε αφθονία! Και όπως πάντα -και πιο σημαντικό- με τις καλύτερες εταιρικές προσφορές να περιλαμβάνονται στην γκάμα των προϊόντων της!

Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου 19 Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου 21 Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου 23 Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου 25 Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου 27

Το AB SHOP & GO, αποτελεί την ΑΒητική πρόταση καταστήματος ευκολίας για την πόλη που έχει ως στόχο να καλύψει ανάγκες της καθημερινότητας όσο και έκτακτες αγορές σε ώρες εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων. Διαθέτει μια πλήρη γκάμα σε τυποποιημένα τρόφιμα, κατεψυγμένα, φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά, ροφήματα και σνακς, καλλυντικά και είδη νοικοκυριού.

Το ΑΒshop&go της οδού Ιθάκης δεν το λες μικρό!                Μάλιστα, φωτογραφία του συγκεκριμένου καταστήματος συναντήσαμε σε μεγάλο σάιτ (FranchisePortal.gr) για το franchise της εταιρείας.Και δεν παραβλέπουμε επίσης να καλωσορίσουμε το γεγονός πως είναι μια επένδυση στον ιστό της πόλης, που ήδη προσφέρει πολλές νέες θέσεις εργασίας με τα κυλιόμενα και διευρυμένα ωράρια της και είναι οπωσδήποτε θετικό!

Τα Λαμπερά Εγκαίνια του ΑΒ shop&go στο κέντρο του Χαϊδαρίου 29

Αυτή είναι η νέα αγορά της πόλης και είναι εδώ γιατί απαιτούμε ευκολία – ποιότητα – τιμές!

Καλές δουλειές!                                                   Μπέττυ Λαμπροπούλου 

ΑΒshop&go Ιθάκης 5, Κέντρο Χαϊδαρίου | Τ. 210 59 13 322, 210 53 19 643  Κάθε μέρα ανοιχτά  Δείτε το κατάστημα εδώ

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button