ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα έπινε και γινόταν φορτικός σε μαγαζιά

 

Αρκετά ποτηράκια παραπάνω έπινε σε καθημερινή βάση ένας 62χρονος άστεγος Χαϊδαριώτης. Δεν έβλαπτε όμως μόνο τον εαυτό του. Εξ αιτίας του πάθους του, συχνά δημιουργούσε προβλήματα σε καταστηματάρχες της πόλης, που αρκετές φορές αναγκάστηκαν να τηλεφωνήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου.

Ζητούσε φορτικά χρήματα και είδη από τα μαγαζιά και αν του αρνούνταν επέμενε, δεν έφευγε, γινόταν πιο απαιτητικός και ενοχλητικός. Το κακό παράγινε τις προηγούμενες ημέρες. Έτσι μετά από ερώτημα που έθεσε Αξιωματικός Υπηρεσίας του Α.Τ Χαϊδαρίου προς τον Εισαγγελέα και ύστερα από δύο έγγραφες καταθέσεις αστυνομικών του ίδιου Τμήματος, οδηγήθηκε με εισαγγελική εντολή σε ψυχιατρικό νοσοκομείο. Οι γιατροί αποφάσισαν τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για θεραπεία.

Τελικά αποδείχτηκε τυχερός, καθώς η μεταφορά του στο νοσοκομείο αποκάλυψε ότι βρισκόταν ένα βήμα πριν από την κίρρωση του ήπατος και τώρα έχει την ευκαιρία να φροντίσει διπλά τον εαυτό του, και ως προς την εξάρτηση και ως προς την σωματική του υγεία.

Και άλλοι δύο

Παράλληλα την προηγούμενη εβδομάδα, άλλα δύο άτομα οδηγήθηκαν σε ψυχιατρικά νοσοκομεία με τη συνοδεία ανδρών του Α.Τ. Χαϊδαρίου, για άλλες ψυχικές παθήσεις. Πρόκειται για έναν 47χρονο και έναν 50χρονο. Και οι δύο είναι κάτοικοι της πόλης μας. Προηγήθηκαν έγγραφες καταγγελίες από συγγενικά τους πρόσωπα, προς την Αστυνομία. Μετά από γνωμοδοτήσεις των ιατρών των νοσοκομείων, αποφασίστηκαν οι εισαγωγές τους για νοσηλεία.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button