ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σύσκεψη Πανόπουλου με τον διευθυντή της ΝΔ και τον Τομέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος

“ΝΔ – Χαϊδάρι: Σύσκεψη με τον «γαλάζιο» υποψήφιο δήμαρχο” είναι ο τίτλος άρθρου του Παναγιώτη Μίχου για το aftodioikisi.gr.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πραγματοποιήθηκε κλειστή σύσκεψη με επίκεντρο τον δήμο Χαϊδαρίου. Πήραν μέρος ο διευθυντής της ΝΔ, Γιάννης Σμυρλής, ο βουλευτής και γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος, Διονύσης Χατζηδάκης, και άλλοι κομματικοί αξιωματούχοι, με τον Άρη Πανόπουλο.

Ολόκληρο το άρθρο:

Στο φουλ λειτουργούν οι μηχανές στη Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Στην οδό Πειραιώς 62 πραγματοποιούνται διαδοχικές συσκέψεις, με τους «γαλάζιους» επιτελείς να προετοιμάζονται πυρετωδώς για την διπλή κάλπη που επίκειται.

Χθες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aftodioikisi, πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη που είχε τον δήμο Χαϊδαρίου στο επίκεντρό της.

Ειδικότερα, ο διευθυντής της ΝΔ, Γιάννης Σμυρλής, ο βουλευτής και γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος, Διονύσης Χατζηδάκης, και άλλοι κομματικοί αξιωματούχοι πραγματοποίησαν κλειστή σύσκεψη με τον Άρη Πανόπουλο. Ο κ. Πανόπουλος είναι υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη της ΝΔ στο Χαϊδάρι με τον συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι».

Η σύσκεψη διήρκησε τουλάχιστον μια ώρα και έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνισαν τη σημασία πλήρους κινητοποίησης των κομματικών δυνάμεων στην περιοχή προκειμένου να κερδίσει τον δήμο ο υποψήφιος της κεντροδεξιάς.

Το Χαϊδάρι είναι ένας από τους επτά δήμους του Δυτικού Τομέα Αθηνών (Αγία Βαρβάρα, Αγίοι Ανάργυροι – Καματερό, Αιγάλεω, Ίλιον, Περιστέρι και Πετρούπολη οι λοιποί). Η ΝΔ δίνει μεγάλη έμφαση στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια που είναι από τις πιο «λαϊκές» της Αττικής.

Τόσο στις εκλογές του Μαίου όσο και σε αυτές του Ιουνίου η κεντροδεξιά σάρωσε στην εν λόγω περιοχή παρότι ιστορικά δεν θεωρείται προνομιακή προς αυτή. Μάλιστα, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Δυτικός Τομέας ήταν μια από τις εκλογικές περιφέρειες που ήταν υποψήφιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το who is who του υποψήφιου δημάρχου
Όσον αφορά στον Άρη Πανόπουλο, αυτός ασχολείται πολλά χρόνια με τα αυτοδιοικητικά πράγματα της περιοχής του.

Κατά το παρελθόν, έχει διατελέσει αντιδήμαρχος του δήμου Χαϊδαρίου σε διαφορετικά χαρτοφυλάκεια.

Ο κ. Πανόπουλος γεννήθηκε το 1974 στο Χαϊδάρι.

Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας με επιχείρηση πυροσβεστικών ειδών και πυρασφάλειας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button