ΥΠΟΔΟΜΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη με την ηγεσία της Αττικό Μετρό για τις γραμμές στη Δυτική Αθήνα

Συνάντηση του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υποψήφιου βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών Β2 με τη ΝΔ, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αττικό Μετρό, κ. Νίκο Κουρέτα, για τις γραμμές στη Δυτική Αθήνα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε μετά τη συνάντηση:

Σήμερα συναντήθηκα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μετρό, κ. Νίκο Κουρέτα, ο οποίος με ενημέρωσε για την πορεία υλοποίησης των επεκτάσεων του μετρό στη Δυτική Αθήνα, που αφορούν τη γραμμή 2 από την Ανθούπολη προς Ίλιον που έχει ήδη δημοπρατηθεί και πολύ σύντομα θα αρχίσει η διαδικασία προεπιλογής. Η γραμμή 2 θα συνεχίσει προς Καματερό και Αχαρνές για να συναντήσει την Αττική οδό και τον προαστιακό.

Από την άλλη πλευρά, ζωτικής σημασίας για τη Δυτική Αθήνα αποτελεί η γραμμή Χαϊδάρι-Άλιμος η οποία, μεταξύ των άλλων, θα εξυπηρετεί και την πρόσβαση στο «Αττικό» Νοσοκομείο και θα συνδέσει τον Δυτικό Τομέα με το κέντρο της Αθήνας, φτάνοντας ουσιαστικά στο Ελληνικό.

Η Γραμμή στην οποία αναφέρεται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο τέλος της δήλωσής του είναι η Γ7.

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη με την ηγεσία της Αττικό Μετρό για τις γραμμές στη Δυτική Αθήνα 3

…………………………………………………………………………………………………………

Άρθρο του Μ. Χρυσοχοΐδη στο “Χαϊδάρι Σήμερα” για τη Γραμμή Μετρό που θα εξυπηρετεί την πρόσβαση στο «Αττικό» Νοσοκομείο και θα συνδέσει τον Δυτικό Τομέα με το κέντρο της Αθήνας:

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button