ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου ένας τέως δήμαρχος

Στο δυναμικό του Δήμου Χαϊδαρίου επανεντάχθηκε μετά από 25 χρόνια απουσίας ένας μόνιμος υπάλληλός του! Είναι ο τέως δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης, ο οποίος, λόγω της συμμετοχής του στη διοίκηση του γειτονικού Δήμου, απείχε για περισσότερο από δύο δεκαετίες από τα υπηρεσιακά του καθήκοντα.

Ο κ. Καπλάνης εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 1990 με το ψηφοδέλτιο του αείμνηστου δημάρχου Μήτρου Σουλιμιώτη. Το 1994 επανεκλέχτηκε με τον νικηφόρο συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου. Την 1-1-1995 ανέλαβε για πρώτη φορά αντιδήμαρχος και έκτοτε υπηρέτησε από διάφορες αντιδημαρχίες το Δήμο Αγίας Βαρβάρας, μέχρι και το 2009. Τότε διαδέχτηκε τον Λάμπρο Μίχο στο τιμόνι του Δήμου και εκλέχτηκε δήμαρχος το 2010 και το 2014.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές η δημοτική του παράταξη «Η Δική μας Πόλη» αναδείχτηκε δεύτερη, στη θέση της μείζονος μειοψηφίας. Έτσι με τη λήξη της δημαρχιακής του θητείας, επέστρεψε στην υπηρεσιακή του θέση.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο κ. Καπλάνης τοποθετήθηκε στο γραφείο Τύπου του Δήμου Χαϊδαρίου, ως μόνιμος υπάλληλος και όχι ως μετακλητός, κουβαλώντας μια μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button