ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Στο Χαϊδάρι για ψήφο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στο Χαϊδάρι βρέθηκε σήμερα στις 10.00 το πρωί για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ψήφισε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, παρόντος του δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου, του αντιδημάρχου Χαϊδαρίου και υποψήφιου βουλευτή, Νίκου Καραγιάννη, και στελέχη του κόμματος.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν:

Σήμερα ψηφίζουμε για να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα, για να διεκδικούμε το δίκιο μας, την αλήθεια. Για να ανοίξουμε το δρόμο για ένα πιο φωτεινό μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Στο Χαϊδάρι για ψήφο ο Δημήτρης Κουτσούμπας 3

Στη συνέχεια απάντησε αποκλειστικά σε ερωτήσεις που του έθεσε το “Χαϊδάρι Σήμερα”.

Έχει συμβολικό χαρακτήρα η επιλογή σας να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα στο Χαϊδάρι;

Βέβαια. Πάντα το Χαϊδάρι είναι η πόλη των αγώνων της δημοκρατίας της προόδου και βεβαίως είμαι και εγώ υποψήφιος στη Δυτική Αθήνα.

Είναι αισιόδοξα τα μηνύματα για το ΚΚΕ;

Ελπίζουμε ότι ο λαός θα ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα για συμπόρευση, για ενίσχυση ώστε να είμαστε δυνατοί σαν λαός την επόμενη μέρα.

Στο Χαϊδάρι για ψήφο ο Δημήτρης Κουτσούμπας 5

“Φραγμός στα αντιλαϊκά μέτρα”

Στην εφημερίδα μας μίλησε ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος:

Είναι πολύ σημαντικές αυτές οι εκλογές και δεν θα κρίνουν μόνο τη διακυβέρνηση της χώρας, αλλά και την επόμενη μέρα. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτή η επόμενη μέρα θα είναι πολύ σκληρή για το λαό. Θα πρέπει να δυναμώσει το ΚΚΕ ούτως ώστε να μπει εμπόδιο, να δημιουργήσει ένα φραγμό απέναντι σε ό,τι αντιλαϊκό μέτρο θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν μετά τις εκλογές. Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο λαός μέσα από τις κάλπες θα ξεπεράσει τα ψεύτικα διλήμματα για το ποιος θα κάνει την καλύτερη διαχείριση σε βάρος του και θα ψηφίσει το ΚΚΕ, το οποίο είναι η μόνη δύναμη που στέκεται στο πλευρό του λαού, χρόνια τώρα. Και θα σταθεί και την επόμενη των εκλογών. 

Στο Χαϊδάρι για ψήφο ο Δημήτρης Κουτσούμπας 7
Ψηφοφόρος ετών 92, τα λέει με τον Δ. Κουτσούμπα.

“Αντιπολίτευση που να εκφράζει τα συμφέροντα του λαού”

Ο Νίκος Καραγιάννης, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ, δήλωσε:

Πιστεύω ότι ο λαός θα ισχυροποιήσει με την ψήφο του το ΚΚΕ. Είναι κρίσιμο. Κυβέρνηση θα υπάρχει την επόμενη μέρα, τα μέτρα θα είναι εδώ, η κατάσταση θα συνεχίσει το ίδιο άγρια, δεν θα αλλάξει τίποτα. Το θέμα είναι να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση, που να εκφράζει τα συμφέροντα του λαού. Αυτός είναι ο μονόδρομος για τους εργαζόμενους, για το λαό, γα τους αυτοαπασχολούμενους για τη νεολαία. Με την ψήφο τους να διαμορφώσουν μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση. Πιστεύουμε πως στη δυτική Αθήνα το ΚΚΕ θα συνεχίσει να είναι τρίτο κόμμα, με περισσότερους ψήφους και πιο ισχυρά ποσοστά.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button