ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κάντε κάτι για την πρόσβαση στην Αγία Μαρίνα!

Ο Σταθμός Μετρό Αγία Μαρίνα από το Χαϊδάρι δύσκολα φτάνεται… Πολλά τα κυκλοφοριακά προβλήματα γύρω του. Σε αλλεπάλληλα δημοσιεύματα η εφημερίδα και οι αναγνώστες μας έχουμε μιλήσει για το πρόβλημα της στάθμευσης που πνίγει τους γύρω δρόμους, τη δυσκολία πρόσβασης με τα πόδια, την ελλειμματική συγκοινωνία, την ανυπαρξία προοπτικής ποδηλατόδρομου…
Ο συμπολίτης Γιώργος Φατούρος βάζει και μια άλλη παράμετρο. Την έλλειψη φαναριού στη διασταύρωση Ιεράς Οδού – Ζεφύρου, που κάνει πολύ δύσκολη τη διάσχιση της Ιεράς Οδού. Γράφει:
Μένω στο Χαϊδάρι εδώ και 5 χρόνια… Θα μπορούσαμε να γίνει κάποια ενέργεια ώστε να μπει φανάρι για αυτοκίνητα στην Ιερά Οδό με Ζεφύρου; Στην προσπάθεια πρόσβασης προς το Μετρό έχουν γίνει και ατυχήματα.

Αγία Μαρίνα, με ακροβατικά

Πράγματι, μέσα στην τόσο πυκνή κυκλοφορία, το στένεμα των δρόμων λόγω στάθμευσης και την συνακόλουθη μειωμένη ορατότητα στο σημείο αυτό, χρειάζονται “ακροβατικά” για να περάσεις απέναντι. Είτε με αυτοκίνητο είτε με τα πόδια. Φανάρι υπάρχει πιο κάτω, στη διασταύρωση με την οδό Αγίας Μαρίνας, αλλά αυτό δεν διευκολύνει την κίνηση όσων κατεβαίνουν από το Χαϊδάρι προς τον Σταθμό. Αξίζει να εξεταστεί το αίτημα του πολίτη.

Κάντε κάτι για την πρόσβαση στην Αγία Μαρίνα! 1

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button