ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σε επιφυλακή για την κακοκαιρία ο Δήμος Χαϊδαρίου

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων από την κακοκαιρία των προσεχών ημερών βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Χαϊδαρίου.

Ανοιχτός όλο το 24ωρο ο θερμαινόμενος χώρος στο Δημαρχείο.

Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε ετοιμότητα για την περίπτωση που χρειαστεί να γίνει καθαρισμός των δρόμων της πόλης από το χιόνι με τον φορτωτή (JCB) του Δήμου και ένα όχημα που διέθεσε ο ΑΣΔΑ εξοπλισμένο με εκχιονιστικό «μαχαίρι».

Ο Δήμος έχει προμηθευτεί αλάτι για την αντιμετώπιση του παγετού στις οδούς της πόλης. Οι κάτοικοι μπορούν να προμηθευτούν από τον Δήμο αλάτι για τα πεζοδρόμια μπροστά από τις κατοικίες τους. Η διάθεση αλατιού στους κατοίκους θα γίνεται το Σάββατο και την Κυριακή, ώρες 8:00 – 15:00, από τη Διεύθυνση Καθαριότητας, Ρίμινι & Πλουτάρχου (πλησίον εισόδου Στρατοπέδου Καραϊσκάκης Α’), τηλ. 210 5818860.

Η υπηρεσία Πρασίνου εκτέλεσε εργασίες κοψίματος κλαδιών, τα οποία υπήρχε κίνδυνος να πέσουν λόγω ισχυρών ανέμων ή μεγάλου βάρους του χιονιού.

Ο Δήμος ζήτησε από την Περιφέρεια Αττικής να υπάρξει αυξημένη μέριμνα ώστε να παραμείνουν ανοιχτές η Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου και οι προσβάσεις στα Νοσοκομεία που βρίσκονται στο Χαϊδάρι.

Για όλο το διάστημα που θα επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, θα είναι ανοιχτός όλο το 24ωρο ο θερμαινόμενος χώρος στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 213 2047200.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου καλεί τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button