ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχετικά με τον θόρυβο για το κρούσμα μηνιγγίτιδας στο Χαϊδάρι

 

Όπως είναι αναμενόμενο σε αυτές τις κακές ειδήσεις, οι γονείς μικρών παιδιών ανησύχησαν στο άκουσμα ότι είχαμε στο Χαϊδάρι κρούσμα μηνιγγίτιδας, που οδήγησε τετράχρονο αγοράκι σε νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων. Φυσικά δόθηκε από τις αρμόδιες αρχές η διαβεβαίωση ότι αμέσως λήφθηκαν όλα τα προβλεπόμενα για την περίπτωση μέτρα από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ωστόσο προέκυψε και ένα θέμα που αφορά τον παιδικό σταθμό όπου πηγαίνει το παιδάκι. Αρχικά στη δημοσιότητα δόθηκε η πληροφορία ότι πρόκειται για δημοτικό παιδικό σταθμό και αυτό έγραψε και ο αθηναϊκός Τύπος. Ήρθαμε αμέσως σε επικοινωνία με τη δημοτική αρχή, για να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες, στέλεχός της όμως διέψευσε το γεγονός ότι κρούσμα σημειώθηκε σε σταθμό του Δήμου, τονίζοντας ότι αυτό συνέβη σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό της πόλης. Επανήλθαμε και το γράψαμε, χωρίς να σημειώσουμε το όνομα του σταθμού, το οποίο άλλωστε δεν ανακοινώθηκε και δεν γνωρίζουμε.

Μετά το δεύτερο δημοσίευμά μας, δεχτήκαμε διαδοχικά -ανώνυμα- τηλέφωνα στα οποία οι συνομιλητές μας ισχυρίζονταν ότι πρόκειται για δημοτικό και όχι ιδιωτικό παιδικό σταθμό. Δεν θεωρούμε ότι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, παραθέτουμε όμως επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου που έφτασε εχτές το μεσημέρι (27 Μαρτίου) στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.

Δελτίο Τύπου

«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ»

Ενημερώνουμε τους γονείς, για να μην υπάρχει αναίτια ανησυχία και φόβος, ότι δεν υπήρξε κανένα κρούσμα μηνιγγίτιδας σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό.

Το κρούσμα που ανακοινώθηκε αφορά ιδιωτικό σχολείο και αντιμετωπίστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. με λίγα λόγια, μην αφήνετε τα παιδγιά σας να παίζουν με αυτά των αστών και δεν θα αρρωστήσουν ποτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button