ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Για τα έργα και την κατάσταση του οδοστρώματος στην Κυπρίων Αγωνιστών

 

Το έργο της αποκατάστασης του αποχετευτικού στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών, στο Δάσος, έχει πάρει δύο παρατάσεις. Την ίδια ώρα τα παράπονα που φτάνουν στην εφημερίδα μας για την κατάσταση του οδοστρώματος είναι έντονα, από τον περασμένο Δεκέμβριο. Για τα δύο αυτά θέματα ζητήσαμε πληροφόρηση από δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Κώστα Σταθά.

Σύμφωνα με όσα μας είπαν, λοιπόν, το αποχετευτικό έργο της οδού Κυπρίων Αγωνιστών έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του. Θα ξεκινήσει και το υπόλοιπο στο τμήμα της οδού Σύρου, αφού πρώτα παρθούν εγκρίσεις από τον ΟΑΣΑ, καθότι από αυτόν το δρόμο διέρχονται λεωφορεία.

Σχετικά με το οδόστρωμα, μας είπαν ότι κατά τη διάρκεια του έργου υπήρξε μια φυσιολογική υποχώρηση του οδοστρώματος και ο εργολάβος με δική του ευθύνη αποκατέστησε το πρόβλημα.

Ωστόσο η γνώμη των περιοίκων είναι πως η κατάσταση του τάπητα είναι κακή. Δεν χρειάζεται παρά μια απλή διέλευση με αυτοκίνητο στην Κυπρίων Αγωνιστών για να το βεβαιώσει κάποιος αυτό και ελπίζουμε να υπάρξει μέριμνα για να λυθεί το πρόβλημα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button