ΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σασμός: Ο Δημήτρης Αλεξανδρής “εισβάλλει” με σκοτεινό ρόλο

Ο Χαϊδαριώτης ηθοποιός δεν θα είναι ο πιο συμπαθής ήρωας της δεύτερης σεζόν του Σασμού. ο Δημήτρης Αλεξανδρής αναλαμβάνει έναν ιδιαίτερα σκοτεινό ρόλο μιας και θα υποδύεται έναν επικίνδυνο άνθρωπο του υπόκοσμου. Ο ηθοποιός που έχει κάνει σπουδαίους ρόλους στη μικρή οθόνη έρχεται στο cast της σειράς για να αναστατώσει και εκείνος με τη σειρά του η ζωή πολλών από τους ήρωες που ήδη γνωρίζουμε.

Εκτός από τον Μάνο Πετούση, ένας ακόμη Χαϊδαριώτης ηθοποιός μπαίνει στη δημοφιλή σειρά του Alpha. O Δ. Αλεξανδρής θα υποδυθεί τον Ευθύμη Φαρμάκη, έναν αδίστακτο χαρακτήρα, άνθρωπο της νύχτας, που θα έχει δραστική επίδραση σε όσα ξέραμε. Είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο και δρα παράνομα κι επικίνδυνα. Ο χαρακτήρας αυτός συνδέεται με τους Βρουλάκηδες. Σταδιακά θα τους φέρει αντιμέτωπους με τους Σταματάκηδες.

Όπως αναφέρει το My tv, o Ευθύμης είναι ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας με πολλά μυστικά. Είναι καλός φίλος του Παύλου Βρουλάκη. Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμά του. Μπήκε στη φυλακή για πολλά χρόνια. Εκεί έκανε κι άλλες γνωριμίες, οι οποίες του άλλαξαν τη ζωή. Αποφυλακίστηκε και προσπαθεί να χτίσει από το μηδέν τη ζωή του.

Γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο και μπαίνει για τα καλά στον χώρο της νύχτας, βουλιάζει όλο και περισσότερο στον υπόκοσμο ενώ το σκοτεινό παρελθόν του τον καταδιώκει ακόμα. Ο νέος αστυνόμος που μπαίνει στη σειρά, ετοιμάζεται για το μεγάλο του χτύπημα και μένει να δούμε αν ο Ευθύμης θα καταφέρει να επιβιώσει.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button