ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Το σαραβαλάκι μου είναι το πιο φίνο” και μου το έκλεψαν 3 φορές!

Άνθρωπος του μεροκάματου είναι ο συνομιλητής μας και το παλιό του Toyota το έχει για να πηγαιονέρχεται από τη Μάνδρα στο Χαϊδάρι, όπου είναι υπάλληλος του Δήμου. Ε λοιπόν, αυτό το Corolla εικοσαετίας, με το οποίο είναι και δεμένος συναισθηματικά, τρεις φορές «έχει κάνει φτερά»!

Ο ιδιοκτήτης του σχεδόν δεν εκπλήσσεται πια, όταν ξεκινώντας το πρωί διαπιστώνει ότι το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται στη θέση του. Τις δύο πρώτες φορές, μετά από εντατική αναζήτηση και πολύ άγχος, κατάφερε να το εντοπίσει παρατημένο στο δρόμο προς τη Φυλή.

“Δεν πάει άλλο”, είπε και πήρε μέτρα προστασίας για να σώσει το «εργαλείο». Έτσι τοποθέτησε συναγερμό και σύστημα κλειδώματος στο τιμόνι. Ούτε αυτά όμως πτόησαν τα κλεφτρόνια. Τζάμπα τα έξοδα…

Ένα από τα προηγούμενα βράδια, άγνωστοι απενεργοποίησαν τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου και κατάφεραν να το βάλουν μπροστά. Τους αντιλήφθηκε όμως ένας γείτονας, που έβαλε τις φωνές. Έτσι το παράτησαν και “έγιναν καπνός”.

Ο παθών αναρωτιέται γιατί έχουν μανία με το δικό του αυτοκίνητο, που δεν πιάνει ούτε ένα χιλιάρικο. Κάποιος φίλος του, γνώστης της αγοράς, του είπε πως το όχημα, ιαπωνικής κατασκευής, έχει μπει στο «μάτι» των επιτήδειων γιατί έχει ακριβά ανταλλακτικά και θέλουν να το αποσυναρμολογήσουν, με σκοπό την πώληση του κομμάτι – κομμάτι. Είναι λοιπόν πολύ τυχερός που το έχει βρει πριν προλάβουν να το “κάνουν βίδες”.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button