ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραδιοταξί Παρθενών: 40 χρόνια ζωής – 40 χρόνια διαρκούς βελτίωσης

 

Το Σωματείο Ραδιοταξί Παρθενών ιδρύθηκε το 1979 στην Αθήνα με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταβίβασης και μεταφοράς. Σήμερα τα ταξί του πρωταγωνιστούν στις μετακινήσεις της Αθήνας!

Με ένα απλό τηλεφώνημα καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου ή με τη σύγχρονη εφαρμογή Get Now Taxi μάς πηγαίνουν παντού, σε οποιονδήποτε προορισμό σε όλη την Ελλάδα! Καλύπτουν όλο το φάσμα της μεταφοράς ατόμων ή αντικειμένων, με μοναδικές προσφορές.

Το Ραδιοταξί Παρθενών μέσα από ένα σύγχρονο κέντρο λήψης και διαχείρισης κλήσεων, ανταποκρίνεται άψογα και γρήγορα στις καθημερινές μας ανάγκες. Από το κινητό, το tablet, τον υπολογιστή και για τους πιο παραδοσιακούς μέσα από ένα απλό τηλεφώνημα, είναι δίπλα μας 365 μέρες τον χρόνο.

Ραδιοταξί Παρθενών: 40 χρόνια ζωής - 40 χρόνια διαρκούς βελτίωσης 1Τηλεφωνικό Κέντρο Κλήσεων

24/7: 210 53 23 300

What’s Up: 6985800801 

WIND: 6934111999

CU: 6940604100

 

Ο Παρθενών επανδρώνει τον σύγχρονο στόλο του με επαγγελματίες οδηγούς, οι οποίοι με συνέπεια και αξιοπιστία παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Ο στόλος του αποτελείται από 350 αυτοκίνητα, που πληρούν τα αυστηρότερα κριτήρια ασφάλειας στη μεταφορά.

Ραδιοταξί Παρθενών: 40 χρόνια ζωής - 40 χρόνια διαρκούς βελτίωσης 3Τους εμπιστευόμαστε και απολαμβάνουμε άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, πολυτέλεια, διακριτικότητα και πολύγλωσση υποστήριξη. Με γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη, αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες. Δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις για τις μετακινήσεις μας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Εκτός από τις συνήθεις μετακινήσεις επιβατών, αναλαμβάνουν:

  • Μεταφορές αγαθών και εμπορευμάτων – ασυνόδευτα δέματα.
  • VIP μετακίνηση.
  • Τουριστική μετακίνηση.
  • Μετακινήσεις από όλους τους επιβατικούς σταθμούς (Αεροδρόμιο, ΚΤΕΛ, Λιμάνια, Σισηροδρομικό Σταθμό).

Get Now Taxi

Καλέστε Δωρεάν Ταξί ή κλείστε Δωρεάν Ραντεβού εύκολα και γρήγορα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας μέσω την εφαρμογής Get Now Taxi!

Δυο ιστορικά Ραδιοταξί της Αθήνας, ο Παρθενών και η Ενότητα κατασκεύασαν την εφαρμογή Get Now Taxi. Μια εφαρμογή που φτιάχτηκε με γνώμονα την εμπειρία τους στον χώρο της μετακίνησης, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να καλέσει Δωρεάν Ταξί ή να κλείσει Δωρεάν Ραντεβού εύκολα και γρήγορα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή του.

Προσφορές Ραδιοταξί Παρθενών

Για όλες τις διαδρομές, όταν το κόστος της διαδρομής είναι άνω των 5 ευρώ, ο πελάτης δεν χρεώνεται την κλήση. Πληρώνει ΜΟΝΟ ότι γράφει το ρολόι!

Για προκαθορισμένα ραντεβού που επιθυμείτε να κλείσετε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία απολύτως χρέωση!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button