ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

“Θα αφήσουν 300 παιδιά στο έλεος της αποποίησης ευθυνών;”

Πότε θα απομακρυνθεί η λαϊκή αγορά του Δάσους από την πόρτα του 8ου Δημοτικού (οδός Αθ. Διάκου); Το θέμα αυτό βρίσκεται στην πρώτη προτεραιότητα της σχολικής κοινότητας εδώ και πολλά χρόνια, σταθερά χωρίς λύση. Η κ. Χ.Δ. με επιστολή της μάς πληροφορεί ότι υπάρχει πια σχετική απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, αλλά δεν εφαρμόζεται. Γράφει η συμπολίτισσα: 

Σήμερα 12 Μαρτίου η λαϊκή αγορά του Δάσους λειτούργησε πάλι επί της οδού Αθανασίου Διάκου, μπροστά από την είσοδο του 8ου Δημοτικού Σχολείου. Έχει έρθει στο συγκεκριμένο σχολείο απόφαση της Περιφέρειας, μετά από αυτοψία του χώρου, για μετακίνηση της λαϊκής σε άλλες οδούς, με την αιτιολογία ότι η είσοδος ενός Δημοτικού δεν είναι προσβάσιμη από οχήματα όπως ασθενοφόρου, πυροσβεστικού, περιπολικού κ.τ.λ.

Η Διεύθυνση του σχολείου έχει απευθυνθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς και έχει λάβει επίσημα έγγραφα. Μπορεί κάποιος από τον Δήμο ή την Περιφέρεια να κοινοποιήσει κάτι ΕΠΙΣΗΜΑ; Καλό θα ήταν να αναφέρει και τα επιχειρήματα ΕΠΙΣΗΜΑ και όχι αερολογίες τύπου είναι δύσκολο… προσπαθούμε… Μπορεί κάποιος επώνυμα από τη δημοτική αρχή, την Περιφέρεια, την Τροχαία να προβεί στη λύση του προβλήματος ή θα αφήσουν 300 παιδιά στο έλεος της αποποίησης ευθυνών;

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button