Την ικανοποίησή της εκφράζει η δημοτική αρχή για τις επιδόσεις του δημοτικού μηχανισμού, καθώς και το γεγονός ότι το δίκτυο αποχέτευσης όμβριων υδάτων άντεξε τον όγκο του νερού, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει μείζον πρόβλημα στο διάστημα της κακοκαιρίας. Τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα με την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων, σημειώνεται.

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής:

Μετά από το πέρασμα του κυκλώνα Ζορμπά και τις συνεχόμενες επί τέσσερις ημέρες βροχοπτώσεις, που έπληξαν την πόλη μας και τη γενικότερη περιοχή, δηλώνουμε ως Δημοτική Αρχή, την ικανοποίησή μας για την αντιμετώπιση της κατάστασης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Υπάρχει ικανοποίηση για την αποστράγγιση των βρόχινων νερών από το αποχετευτικό σύστημα της πόλης, αφού με την ολοκλήρωση του καθαρισμού του και την επισκευή αντιπλημμυρικών έργων, σε γειτονιές που παλαιότερα πλημμύριζαν, βελτιώθηκε αισθητά ο βαθμός απορρόφησης των υδάτων από τους υπονόμους.

Το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά με την ολοκλήρωση των μεγάλων αντιπλημμυρικών έργων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα και είναι σε εξέλιξη ή διαδικασία δημοπράτησης.