ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Μόνο μία φιλελεύθερη παράταξη μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα του Χαϊδαρίου”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 

Στο πλαίσιο των ενημερώσεων που ήδη έχουν ξεκινήσει με την ανάληψη των καθηκόντων από το νέο ΔΣ της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της κ. Αντωνιάδη Ιορδάνη με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους και ενεργών μελών της ΝΔ Θεοδωρακόπουλο Φώτη, Κέντρη Ιωάννη και Τοκατλίδη Ελευθερία.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση από τους Δημοτικούς Συμβούλους για τα συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Χαϊδάρι και η πορεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Κοινό συμπέρασμα είναι ότι μέσα από το καινούργιο αυτοδιοικητικό πλαίσιο που φέρνει ο «Κλεισθένης» μόνο μία φιλελεύθερη δημοτική παράταξη μπορεί να δώσει λύσεις στα χρόνια προβλήματα του Δήμου μας.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους συμβούλους της παράταξης για την ενημέρωση και ανέφερε ότι η ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ είναι ανοικτή σε όλους τους Χαϊδαριώτες και  αφού ενημερώσει το ΔΣ και τον Υπεύθυνο της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΔΗΜΤΟ, θα ακολουθήσουν και άλλες ευρύτερες συναντήσεις με αυτοδιοικητικά  στελέχη της παράταξης με σκοπό την καταγραφή, αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση των θεμάτων που απασχολούν τους δημότες και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση των προβλημάτων.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button