ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΑΓΟΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Μηχανήματα Βουρλούμης” – 50 χρόνια πρωτοπορίας

Η εταιρεία “Μηχανήματα Βουρλούμης” (ΑΦΟΙ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ Α.Ε.Β.Ε.), είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, με κύριο αντικείμενο την εμπορία και επισκευή ανυψωτικών μηχανημάτων. Έχει συνεχή παρουσία 50 ετών, με κεντρικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα και υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη.

"Μηχανήματα Βουρλούμης" - 50 χρόνια πρωτοπορίας 1

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1967, από τον κ. Νίκο Βουρλούμη, ξεκινώντας ως βιοτεχνία – μηχανουργείο κατασκευής υδραυλικών εξαρτημάτων ανυψωτικών μηχανημάτων, με την συνδρομή έμπειρων συνεργατών στον χώρο. Κατά την δεκαετία του ’80, με την σταδιακή είσοδο στην εταιρεία της δεύτερης γενιάς της οικογένειας Βουρλούμη, η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της. Συγκεκριμένα στην εμπορία και επισκευή ανυψωτικών μηχανημάτων λαμβάνοντας την σημερινή της μορφή το 1989 ως Α.Ε. σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

"Μηχανήματα Βουρλούμης" - 50 χρόνια πρωτοπορίας 3

Η ταχύτατη ανάπτυξη της εταιρείας “Βουρλούμης” έως το 2009, την κατέστησε ως μια από τις μεγαλύτερες και ηγέτιδες επιχειρήσεις στον τομέα της. Διαθέτει σήμερα τεράστια εμπειρία, οικονομική αυτοδυναμία και εξαιρετικά μεγάλες τεχνικές δυνατότητες, με περισσότερους από 20 χιλιάδες πελάτες στο ενεργητικό της.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία:

  • Όλων των κατηγοριών (ηλεκτρικών και μηχανοκίνητων) Ανυψωτικών Περονοφόρων Μηχανημάτων (καινούριων ή μεταχειρισμένων).
  • Των αντίστοιχων ανταλλακτικών ή πρόσθετων εξαρτημάτων κάθε τύπου όλων των κατασκευαστών στις οργανωμένες αποθήκες της.
  • Εξεδρών εργασίας, μηχανημάτων έργων (Μίνι εκσκαφείς, Χωματουργικά μηχανήματα, Υδραυλικές σφύρες).
  • Αλλά και την κατασκευή μηχανημάτων τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας.

Στην παραπάνω δραστηριότητα περιλαμβάνεται και η δυνατότητα ενοικίασης των μηχανημάτων, καθώς και η πλήρης συντήρηση / επισκευή / ανακατασκευή / αναβάθμισή τους από το εξειδικευμένο τμήμα Service της εταιρείας στις εγκαταστάσεις της, στελεχωμένο από προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, η εταιρεία έχει παράλληλα αναπτύξει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια τμήμα Τεχνολογιών Περιβάλλοντος. Έτσι κατασκευάζει το δικό της Σύστημα Υπογειοποίησης Κάδων Απορριμμάτων, ενώ ταυτόχρονα ερευνά συνεχώς την Ευρωπαϊκή αγορά για συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα.

"Μηχανήματα Βουρλούμης" - 50 χρόνια πρωτοπορίας 5 "Μηχανήματα Βουρλούμης" - 50 χρόνια πρωτοπορίας 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button