ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Η κοροϊδία με τον φωτισμό συνεχίζεται”

Επανέρχονται οι πολίτες που διαμαρτύρονταν για τον φωτισμό στην οδό Πύλου. Με νέα επιστολή τους στην εφημερίδα μας επισημαίνουν ότι παρά την παρέμβαση του Δήμου (κλάδεψε μια ελιά) δεν λύθηκε το πρόβλημα και διαμαρτύρονται για κοροϊδία.

Συγκεκριμένα γράφουν:

Ευχαριστούμε πολύ για την δημοσίευσή σας και το ενδιαφέρον σας, αλλά ενάμισι μήνα μετά δεν έχει γίνει τίποτα και όχι λόγω κορονοϊού, που μπορούν να επικαλεσθούν. Γιατί σε όλα τα υπόλοιπα καλά δουλεύει ο Δήμος μας. Δεν έκαναν τίποτα, παρά μόνο στο σημείο λίγο παρακάτω που είναι άλλη μια κολόνα της ΔΕΗ, όπου έκοψαν τα κλαριά μιας ελιάς, δήθεν τάχα μου να πέφτει ο φωτισμός στον δρόμο.

Ποιος φωτισμός; Αφού η λάμπα είναι μικρή και δεν φέγγει παρά μόνο εκείνο το σημείο. Επίσης λένε ότι από εκείνο το σημείο περνούν πεζοί, αλλά μπορούμε να υποδείξουμε δεκάδες άλλα σημεία από όπου περνούν πεζοί και δεν υπάρχει φωτισμός. Άλλωστε η λάμπα που φωτίζει το σπίτι θα φώτιζε και τον ιδιωτικό δρόμο για τους πεζούς; Επίσης κάποιοι από τον Δήμο μάς είπαν ότι δεν είναι ιδιωτικός δρόμος, όμως εμείς ξέρουμε από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες ότι είναι ιδιωτικός δρόμος. Κι εμείς απλοί γείτονες πληρώνουμε τέλη παράνομα! Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο!

Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

“Γίνονται ρουσφέτια στον φωτισμό” – Η απάντηση προϊσταμένης του Δήμου

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button