ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Χαμόγελο του Παιδιού”: Είχαμε δεχθεί ανώνυμη καταγγελία για την οικογένεια του νεκρού αγοριού

 

Ανακοίνωση εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την τραγική είδηση του θανάτου ενός αγοριού 2,5 ετών, που μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας από τη μητέρα του, χωρίς τις αισθήσεις του σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι.

Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοινώνει ότι στις 4 Σεπτεμβρίου δέχθηκε ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056», που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας που διέμενε στο Ίλιον.

Παράλληλα σημειώνει ότι άμεσα, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες. Τονίζει ότι ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές για κάθε περιστατικό παραμέλησης/ κακοποίησης ενός παιδιού, που είναι οι Εισαγγελικές Αρχές και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες που οφείλουν να διερευνήσουν την κάθε υπόθεση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπογραμμίζει ότι έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς, τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Τέλος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχοντας μεγαλώσει, με σεβασμό και στοργή, περισσότερα από 800 παιδιά θύματα παραμέλησης / κακοποίησης  κι έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία στις επιπτώσεις της παραμέλησης / κακοποίησης στην ψυχή ενός παιδιού καλεί τους πολίτες να σπάνε τη σιωπή τους όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιο παιδί κινδυνεύει.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button