ΚΟΙΝΩΝΙΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Αττικόν”: Απλήρωτοι ήρωες!

“Ο εν λόγω τύπος πληρωμής δεσμεύθηκε από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών…”. Δεν θα πληρωθούν μέχρι τα τέλη Μαΐου οι επικουρικοί ιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου αναφοράς για τον κορωνοϊό.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε, αποκλειστικά για αυτόν τον μήνα δεν είναι δυνατή καμία καταβολή στην πληρωμή επικουρικού ιατρικού και λοιπού προσωπικού της 13ης -5-2020, καθώς ο εν λόγω τύπος πληρωμής δεσμεύθηκε από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών λόγω της καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης προς το προσωπικό του ΕΛΚΕ/ΕΚΠΑ. Ως εκ τούτου οι μισθοδοσίες θα καταβληθούν εκτάκτως και κατεξαίρεση στις 22-5-2020».

Το έγγραφο αναδημοσίευσε στο Twitter ο ιατρός και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), Παναγιώτης Παπανικολάου, σχολιάζοντας σκωπτικά:

“Τέλειωσαν τα λεφτά άρα δεν παίρνετε μισθό αυτό το 15θήμερο εσείς επικουρικοί γιατροί και νοσηλευτές λένε οι αρμόδιοι του “Αττικού” στους “ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες”. Δηλαδή φαΐ δεν έχει, μόνο χειροκρότημα. Είναι σε γνώση σας αυτό κ.κ. Β. Κικίλια και Κ. Μητσοτάκη;”

"Αττικόν": Απλήρωτοι ήρωες! 1

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button