ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Πρόβλημα θερμοκρασίας στο Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου”

Οι προπονήσεις για τα καλοκαιρινά πρωταθλήματα της κολύμβησης βρίσκονται στο φόρτε του αυτή την περίοδο, για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αθλητών. Ωστόσο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου εντοπίζεται πρόβλημα με τη θερμοκρασία του νερού.

Ο συμπολίτης Νίκος Φαρμάκης έστειλε στην εφημερίδα μας την ανάρτησή του:

Nick Farmakis
Ε εσείς στον αθλητισμό του Δήμου Χαϊδαρίου. Ξέρετε τι σημαίνει ένας αθλητής κολύμβησης να κάνει προπόνηση με νερό στους 30 βαθμούς Κελσίου; Μήπως ξέρετε επίσης κάποιος καρδιοπαθής που κάνει θεραπευτική κολύμβηση σε νερό με τέτοια θερμοκρασία τι μπορεί να πάθει; Επειδή οι αθλητές της ΑΕ Χαϊδαρίου ετοιμάζονται για πανευρωπαϊκό, πανελλήνιο και open water πρωταθλήματα με δυνατές προπονήσεις και παλμούς που πολλές φορές φτάνουν τους 180 και βάλε, γι’ αυτό και μόνο κάντε κάτι. Γιατί αν συμβεί κάτι και ένα παιδί η κάποιος άλλος απλός αθλούμενος πάθει κάτι, τότε να βρείτε τρύπα να κρυφτείτε γιατί δεν σας σώνει τίποτα!

……………………………………….

Η FINA (Διεθνής Ομοσπονδία Κολύμβησης) έχει καθορίσει την ιδανική θερμοκρασία νερού σε ένα εύρος μεταξύ 25 και 28 ° C για αγώνες κολύμβησης.

Για να αντιμετωπιστεί η αύξησή της το καλοκαίρι, αδειάζει ένα μέρος από αυτό που βρίσκεται στην πισίνα και το υπάρχον αναμειγνύεται με νέο χαμηλότερης θερμοκρασίας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button