ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή, έργα παγίδα

Η κ. Χ.Τ. μάς στέλνει τη φωτογραφία από τη διασταύρωση Κουμουνδούρου κ Νικομηδείας, στον Προφήτη Ηλία. Επισημαίνει τον κίνδυνο από την τεράστια τρύπα κάποιου έργου, με προβληματική περίφραξη. Μοιάζει με παγίδα…

Προσοχή, έργα παγίδα 1 Προσοχή, έργα παγίδα 3

Και στο Κολυμβητήριο

Δυο σχόλια αναγνωστών για αντίστοιχο πρόβλημα στην Αγωνιστών Στρατοπέδου, Κολυμβητήριο και Άνοιξη. Η φωτογραφία είναι του George Loukoumakis.

Kostas Dritsas Μια ωραία παγίδα έχει και στην Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου. Βασικά είναι δύο! Στη μέση του δρόμου περίφραξη, αόρατη τις βραδυνές ώρες. Πόσοι πρέπει να πέσουν πάνω για να μπει φως; Η μεγάλη τρύπα- περίφραξη στο κολυμβητήριο, φαίνεται λίγο, η άλλη πιο πάνω κοντά στην Ανθέων, σηκώνει καταγγελία και μήνυση.
Προσοχή, έργα παγίδα 5
Γεωργία Μαρία Δεν είναι μόνο σε αυτό το σημείο δυστυχώς, πολλά έργα παγίδα,τα οποία προκαλούν προβλήματα στους οδηγούς όταν ξαφνικά τα αντικρίζουν όπως αυτά τα δύο στην αγωνιστών, το ένα στο ύψος του Κολυμβητηρίου κ το άλλο μπροστά σχεδόν στην Άνοιξη! Ειδικά γι’ αυτό στο Κολυμβητήριο είδα προσωπικά πολλούς οδηγούς να μην ξέρουν πώς να αντιδράσουν με αποτέλεσμα να δημιουργείται χάος στο σημείο.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button