ΚΟΣΜΟΣ

Πούλαγε τα ούρα των οδηγών της Amazon, μέσω της Amazon!

Η Amazon αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον πλανήτη. Έχει εκατοντάδες χιλιάδες προσωπικό και ανήκει στον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη, τον Jeff Bezos.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει κατακριθεί σε μεγάλο βαθμό για την ασφυκτική πίεση που ασκεί στους υπαλλήλους τους, καθώς πολλοί δήλωσαν δημόσια ότι δεν τους επιτρέπεται να πάνε τουαλέτα (λόγω πίεσης του προγράμματος) ή εάν χτυπήσουν, αντί για αναρρωτική, τους μετακινούν σε άλλα πόστα.

Για να αναδείξει την σοβαρότητα του προβλήματος τέτοιων συνθηκών εργασίας, ένας δημιουργός ντοκιμαντέρ για το Vice της Μεγάλης Βρετανίας, πραγματοποίησε κάτι πρωτόγνωρο. Όταν έμαθε πως πολλοί οδηγοί της Amazon για να μην μείνουν πίσω στο πρόγραμμα (και χάσουν τη δουλειά τους), πρέπει να ουρούν μέσα σε μπουκάλια εν κινήσεις, ο Oobah Butler αποφάσισε να αναδείξει το πρόβλημα με απίστευτο τρόπο.

Πούλαγε τα ούρα των οδηγών της Amazon, μέσω της Amazon! 3

Συγκέντρωσε τα ούρα από οδηγούς της Amazon, κατασκεύασε μία συσκευασία σαν αναψυκτικού με την ονομασία Release Energy και τα πουλούσε μέσω της ίδιας της Amazon. Όλα αυτά για να αποδείξει πως η εταιρία ενδιαφέρεται περισσότερο για τα λεφτά παρά για τους υπαλλήλους της και πως δεν θα ελέγξει καν το προϊόν που θα προωθήσει.

Η Amazon φέρεται να το μετακίνησε αυτόματα στην κατηγορία των ενεργειακών ποτών, χωρίς να απαιτήσει καμία απόδειξη από τον πωλητή ότι είναι ασφαλές για κατανάλωση.

Ενθαρρυμένος, ο Butler ζήτησε από την εταιρεία να κατηγοριοποιήσει το Release Energy ως ένα (λιγότερο δημοφιλές) ποτό με πικρό λεμόνι, για να βελτιώσει τις πιθανότητες να φτάσει στην κορυφή του πίνακα. Αφού ζήτησε από όλους τους φίλους του να αγοράσουν το προϊόν, είδε ότι κάποιοι άγνωστοι είχαν πράγματι αρχίσει να το αγοράζουν.

Παρόλο που ακύρωσε όλες τις παραγγελίες σε άτομα που δεν γνώριζε, λέει ότι κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των trends, με ένα μπουκάλι ούρων που συλλέχθηκαν από τους ίδιους τους οδηγούς της Amazon. Όλα αυτά είναι μία σκοτεινή απόδειξη για τις πολιτικές της τεράστιας εταιρείας.

Πηγή: zugla.gr

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button