ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Πήγαν να κλέψουν με κλεμμένο αυτοκίνητο

Η ανενεργή εδώ και μερικά χρόνια επιχείρηση έχει μπει για τα καλά στο μάτι των “ανακυκλωτών”. Γνωρίζουν ότι εκεί υπάρχει πολύ υλικό “προς αξιοποίηση” και προσπαθούν να το καρπωθούν.

Πριν λίγες μέρες γράψαμε ότι στο κλειστό water park του Σκαραμαγκά μπήκε ομάδα τεσσάρων ατόμων για να κλέψει και όλοι συνελήφθησαν. Υπάρχει όμως και συνέχεια.

Το απόγευμα της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου ομάδα πέντε Ρομά (δύο ενήλικοι τρεις ανήλικοι) από το κέντρο της Αθήνας και τα βόρεια προάστια, που δεν είχε σχέση με αυτήν της προηγούμενης κλοπής, μπήκε στο Copa Copana για να αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα και καλώδια. Βρήκαν άλλη είσοδο από την κεντρική και ο φύλακας αυτή τη φορά δεν τους κατάλαβε. Αφού ολοκλήρωσαν τη “δουλειά” τους και κουβάλησαν κάμποσα αντικείμενα, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, ωστόσο την ώρα εκείνη τους αντιλήφθηκε διερχόμενος οδηγός που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου, όπου τους αποδόθηκε η κατηγορία της κλοπής από κοινού. Ο Εισαγγελέας όρισε τακτική δικάσιμο.

Σημειωτέον ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και κάποιοι από αυτούς έχουν απασχολήσει και πάλι τις αρχές.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button