ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κλοπή στο Copa Copana

Στο κλειστό water park του Σκαραμαγκά μπήκε ομάδα τεσσάρων ατόμων για να κλέψει, αλλά “λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο”

Χτες 9/11 τρεις γυναίκες από 25 έως 35 ετών και ένας 18χρονος παραβίασαν την πόρτα του Copa Copana για να κλέψουν μεταλλικά αντικείμενα και καλώδια. Πράγματι, αφαίρεσαν κάποια από αυτά, αλλά δεν ήξεραν ότι στο χώρο υπάρχει φύλακας. Αυτός τους είχε αντιληφθεί και ειδοποίησε την αστυνομία, με αποτέλεσμα οι 4 να συλληφθούν από την Άμεση Δράση, ένω έβγαιναν για να φύγουν.

Οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή από κοινού.

Σήμερα Πέμπτη 10/11 δικάστηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελιοδικείο και καταδικάστηκαν σε 8μηνη φυλάκιση ο καθένας με τριετή αναστολή. Ωστόσο για τις δύο από τις γυναίκες διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν αποφάσεις για κλοπές, άρα δεν ισχύει γι’ αυτές η αναστολή. Έτσι, ενώ η μία από τις γυναίκες και ο 18χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι, οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στο ΑΤ Μάνδρας, ένα από τα λίγα στην περιοχή μας όπου υπάρχουν κρατητήρια για γυναίκες. Η ποινή τους είναι εξαγοράσιμη, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζονται περίπου 25.000 ευρώ η κάθε μία.

Θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, ο οποίος, αν δεν βρουν το ποσό για την εξαγορά, θα ορίσει σε ποια φυλακή θα εκτίσουν την ποινή τους.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button