ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

“Περίμενα με φόβο μέσα στο σκοτάδι την οδική βοήθεια”

Η κ. Σ.Ε., με μήνυμά της στην εφημερίδα μας διαμαρτύρεται για την έλλειψη φωτισμού στον δρόμο του “Μικρού Σχιστού”, από ιερά Οδό προς Κορυδαλλό και λέει ότι πέρασε ώρες αγωνίας μέσα στο σκοτάδι, μετά από μικρό ατύχημα που είχε εκεί.

Πιο συγκεκριμένα:

“Στον δρόμο αυτό υπάρχει πλήρης απουσία φωτισμού καιρό τώρα. Για να αποφύγω σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο βγήκα από το οδόστρωμα και καταστράφηκε το λάστιχό μου από τους βράχους. Αναγκάστηκα να περιμένω μέσα στο απόλυτο σκοτάδι την οδική βοήθεια με φόβο να πέσει κάποιος πάνω μου, παρά τα αναμμένα μου αλάρμ. Παρακαλώ ας φροντίσει επιτέλους ο Δήμος μας για την αποκατάσταση του φωτισμού, αλλιώς σε περίπτωση δυστυχήματος θα είναι εγκληματική αμέλεια.”

Μια μέρα πιο πριν πήραμε αυτό το μήνυμα από τον κ. Β.Σ.: “Γνωρίζετε γιατί ο δρόμος που έρχεται από τον Άνω Κορυδαλλό στο Χαϊδάρι (Ιερά Οδό) έχει πάντα σβησμένα φώτα; Είναι αρκετά επικίνδυνα το βράδυ.”

Το θέμα της ασφαλούς οδήγησης κατά τις νυκτερινές ώρες απασχολεί έντονα όσους χρησιμοποιούν τον δρόμο. Όπως έχουμε γράψει, πριν από λίγο καιρό υπογράφηκε σύμβαση για τον φωτισμό του. Το έργο έχει προϋπολογισμό 176.500 και οι εργασίες που προβλέπονται για την αντικατάσταση και επαναλειτουργία του δικτύου ηλεκτροφωτισμού αφορούν, μεταξύ άλλων, στη διάνοιξη τάφρου διέλευσης σωληνώσεων και καλωδίων, στην τοποθέτηση σιδηροϊστών, νέων βάσεων αγκύρωσης, φρεατίων ελέγχου και αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα φωτιστικά Led 80 – 110 W (πιο αναλυτικά Υπογραφές για τον ηλεκτροφωτισμό του Μικρού Σχιστού).

Είναι προφανής η ανάγκη να επισπευσθούν οι εργασίες.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button