ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Παρουσιάστηκε το βιβλίο για την ιστορία του Αγίου Γεωργίου Άνω Δάσους

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 η παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Γκανά-Ρηγάκη «Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Άνω Δάσους Χαϊδαρίου – Μελέτη για την ιστορία του» στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ναού. Το βιβλίο περιγράφει τον επί σαράντα χρόνια ανιδιοτελή αγώνα των κατοίκων της περιοχής – μελών των Διαχειριστικών και Ερανικών Επιτροπών και μη- να κατασκευάσουν στην πλαγιά του Ποικίλου όρους Ιερό Ναό αφιερωμένο στον Άγιο Γεώργιο και στη συνέχεια την εξέλιξή του μέχρι σήμερα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικαίας και Χαϊδαρίου κ. Αλεξίου ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου  Μόρφη Σάββα, ο τέως Δήμαρχος Χαϊδαρίου Κυριάκος Ντηνιακός, η Δημοτική Σύμβουλος Μέμη Κοντογιάννη, οι υποψήφιοι Βουλευτές Δυτικού Τομέα Αττικής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ηρακλής Δρούλιας και Μιχάλης Καρχιμάκης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος και Χρήστος Νικολάου, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέας Μποζίκας, ο Πρόεδρος του Χριστοδουλείου Ιδρύματος Γιώργος Χριστοφοράκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής «Το Πυργί Χίου» Μαρία Μπρή Παπαμακαρίου, η Πρόεδρος του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ Σοφία Δημητρίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλοι της Φύσης Κώστας Φωτεινάκης, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δάσους ο Σοφοκλής Αλέπης και η πρώην Πρόεδρος Σοφία Δρίκου, εκπρόσωποι από το Μουσικό Εργαστήρι Χαϊδαρίου «ΑΜΦΙΩΝ» και πλήθος κόσμου. 

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και ο Προϊστάμενος του Ναού π. Παναγιώτης Τζίμας ευχαριστούν όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση. 

Παρουσιάστηκε το βιβλίο για την ιστορία του Αγίου Γεωργίου Άνω Δάσους 3
Παρουσιάστηκε το βιβλίο για την ιστορία του Αγίου Γεωργίου Άνω Δάσους 5
Παρουσιάστηκε το βιβλίο για την ιστορία του Αγίου Γεωργίου Άνω Δάσους 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button