ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Πάρκο τσέπης” σκύλων ή πάρκο “σκύλων τσέπης”;

Όπως είναι αναμενόμενο, κάθε τι καινούργιο προσελκύει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Στην περίπτωση αυτή εντάσσεται και το Πάρκο Σκύλων που κατασκεύασε ο Δήμος στο Πάρκο Ιστορικής μνήμης, κοντά στη Λ. Αθηνών.

Το συγκεκριμένο έργο περίμεναν πολύ καιρό οι φιλόζωοι της πόλης. Ωστόσο, όπως φαίνεται στον δημόσιο σχολιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν το χάρηκαν πολύ. Η ένσταση που εκφράζεται είναι ότι πρόκειται για μια πολύ μικρή εγκατάσταση, που δεν καλύπτει τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.

Ενδεικτικά μία άποψη: Όταν διάβασα την είδηση, χάρηκα. Όταν το είδα απογοητεύτηκα. Όχι πάρκο δεν είναι, ούτε crate εκπαίδευσης… Πολύ μικρό, σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει τις ανάγκες των σκύλων. Αλλά, για τα μάτια του κόσμου και του νόμου, καλό είναι. Βγήκε η υποχρέωση…

Η συγκρατημένη κριτική: Από ολότελα…

Πιο έντονη: Βάσει του νέου νόμου πρέπει να υπάρχει σε κάθε δήμο. Εγώ με αυτό που είδα ντράπηκα, γιατί φτιάχτηκε για να βγάλουμε την υποχρέωση ως προς τον νόμο και όχι ως προς τις ανάγκες των μικρών μας φίλων του Χαϊδαρίου… Όχι πάρκο σκύλων, αλλά κλουβί σκύλων το σωστότερο….

Και μία ακόμη: Μια σταλιά είναι. Τρία τρία θα τα πηγαίνουμε

Κάποιος άλλος συμπολίτης μάς έστειλε διπλή πρόταση για τον χαρακτηρισμό του: πάρκο τσέπης” σκύλων / πάρκο “σκύλων τσέπης”.

Τα εγκαίνια του πάρκου είναι την Πέμπτη 29 Ιουνίου, στις 18.30.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button