ΥΓΕΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πάρε μέρος: Έρευνα του Νοσοκομείου Αττικόν για τις ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις της νόσου covid-19

H Β Ψυχιατρική Κλινική του ΠΓΝ “ΑΤΤΙΚΟΝ” διεξάγει έρευνα για τις ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις του κορονοϊού, που αποσκοπεί στην καλύτερη κατανόηση και αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε από την πανδημία.

Η ερευνητική ομάδα καλεί, μέσα από την εφημερίδα μας, τους Χαϊδαριώτες να λάβουν μέρος στην έρευνα. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, συμπληρώνεται εύκολα σε ασφαλή σελίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών και απαιτεί από εμάς πολύ λίγο χρόνο -τον οποίο οι περισσότεροι διαθέτουμε.

Πιο συγκεκριμένα:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ EΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ COVID-19

Η τρέχουσα πανδημία από τη νόσο COVID-19 έχει τεράστιες επιπτώσεις στον πληθυσμό και στις υπηρεσίες υγείας. Θεωρούμε πολύ σημαντικό να μελετηθούν οι ψυχολογικές και κοινωνικές επιδράσεις της πανδημίας σε ενήλικα άτομα της κοινότητας. Για τον σκοπό αυτό, αναπτύξαμε ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο μπορεί κανείς να συμπληρώσει σε περίπου 10 λεπτά. H συμμετοχή σας θα είναι ανώνυμη και εμπιστευτική και οι πληροφορίες που θα δώσετε απόρρητες, ενώ πρόσβαση σε αυτές θα έχουν αποκλειστικά και μόνο οι ερευνητές της μελέτης.

Θα σας παρακαλούσαμε, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Η συμμετοχή σας στην έρευνα θα συνεισφέρει στην καλύτερη κατανόηση και αντιμετώπιση των ψυχολογικών και κοινωνικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε από την πανδημία.

Επιλέγοντας τον σύνδεσμο που ακολουθεί θα μεταφερθείτε σε ασφαλή ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύνδεσμος ερωτηματολογίου: ΜΕΛΕΤΗ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΣΟ COVID-19

Ερευνητική ομάδα:

Ρ. Γουρνέλλης, Αναπλ. Καθηγητής Ψυχιατρικής – Ψυχογηριατρικής, Α. Παπαδοπούλου, Επιμελήτρια Α΄ ΕΣΥ, Β. Ευσταθίου, Ψυχολόγος, Β. Γιωτσίδη, Κλινική Ψυχολόγος, Α. Δουζένης, Καθηγητής Ψυχιατρικής.

Β’ Ψυχιατρική Κλινική, Ιατρική Σχολή, ΠΓΝ “Αττικόν”
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Διασυνδετική Ψυχιατρική: Απαρτιωμένη Φροντίδα Σωματικής και Ψυχικής Υγείας”
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Email: [email protected]

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button