ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΑΓΟΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Παραδοσιακά Κρεοπωλεία “τα Παιδιά” Πάσχος: Τα εκλεκτά κρέατα, οι κοπές που πρέπει να δοκιμάσεις και άλλες ιδέες για το γιορτινό τραπέζι!

Ο Γιώργος Πάσχος λύνει απορίες, δίνει ιδέες για νέες γευστικές εμπειρίες ή και ακαταμάχητες κλασικές και μας περιμένει για την καλή πρώτη ύλη της κάθε συνταγής! Με υπευθυνότητα, γνώση και αγάπη για το καλό κρέας!

Η πιο δημοφιλής κοπή τα τελευταία χρόνια είναι το Τ-Bone και η Tomahawk. Και αν αναρωτιέστε αν αυτές οι κοπές αποτελούν κάτι νέο που μας έρχεται από έξω, τότε να σας ενημερώσουμε πως η εκλεκτή Tomahawk δεν είναι τίποτα περισσότερο από την παραδοσιακή σπαλομπριζόλα, την «σταυλίσια» που απολαμβάνουμε στην ταβέρνα!
Η «καρδιά» της σπαλομπριζόλας τώρα ονομάζεται Rib Eye. Είναι το premium κομμάτι του κρέατος που κόβεται από τον 7ο έως τον 13ο σπόνδυλο του ζώου και αποτελείται από δύο διακριτούς μύες, ενώ διαθέτει εξαιρετική κατανομή λίπους!
H Τ-bone κόβεται από το πίσω μέρος του φιλέτου, είναι μπριζόλα που δεν έχει πλευρό αλλά μόνο τους οσφυϊκούς σπονδύλους που έχουν σχήμα Τ, από το οποίο και παίρνει το όνομα της.  
Οι περισσότερες από αυτές τις κοπές οι οποίες έχουν γίνει της μόδας τα τελευταία χρόνια και στην εγχώρια γαστρονομία, αναδεικνύονται γευστικά μέσα από τη διαδικασία του σιτέματος.
Στην διαδικασία αυτή πού διαρκεί από 30 έως και 180+ μέρες διασπώνται οι ίνες του, στραγγίζει το κρέας από όλα τα υγρά του και αυτό του αλλάζει γεύση και μυρωδιά, γίνεται πιο τρυφερό και πιο γευστικό.
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του Γιώργου Πάσχου στο Dry Aged Beef κάνει το κρεοπωλείο της πλατείας Παπάγου σίγουρο προορισμό και για αυτή την γευστική εμπειρία. https://tapaidia.gr/

Τα τραπεζώματα των Γιορτών είναι τα πιο ζεστά και τα πιο αγαπησιάρικα της χρονιάς! Ότι και αν επιλέξετε για το τραπέζι σας “Τα Παιδιά” φροντίζουν να είναι το νοστιμότερο!

Παραδοσιακά Κρεοπωλεία "τα Παιδιά" Πάσχος: Τα εκλεκτά κρέατα, οι κοπές που πρέπει να δοκιμάσεις και άλλες ιδέες για το γιορτινό τραπέζι! 17
Το κρεοπωλείο της πλατείας Παπάγου, hot spot για καλό κρέας και η ομάδα ασταμάτητη!

Παραδοσιακά Κρεοπωλεία “τα Παιδιά” Πάσχος: Τρία Καταστήματα και ένα e-Shop για το πιο νόστιμο γιορτινό τραπέζι, γιατί Ανταποδίδουν την Εμπιστοσύνη με Ποιότητα! Χρόνια σας Πολλά!

|Κεντρικό κατάστημα Πλατεία ΠαπάγουΑιγάλεω, Ηρακλείτου & Πολυδεύκους 32, Τ 210 5911337 | e- shop | Περιστέρι, Ανθούπολη 210-5741557, Μπουρνάζι 210-5761668

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button