ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από το 3ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου

Το 3ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου συνεχίζει την ωραία παράδοση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου η σχολική οικογένεια του σχολείου συγκέντρωσε τρόφιμα για την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου, με σκοπό να διατεθούν σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.

Εκ μέρους του Δήμου, παρέλαβαν τα συγκεντρωμένα τρόφιμα ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σταθάς. Ο Δήμαρχος συνεχάρει τους καθηγητές, τους μαθητές, τον Σύλλογο Γονέων και ιδιαίτερα την καθηγήτρια κ. Λαζικίδη γι’ αυτή σπουδαία πρωτοβουλία, που προάγει την αγάπη και τη συναδέλφωση, την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια μεταξύ των αδυνάτων.

Επεσήμανε ότι αυτή η αλληλεγγύη θα πρέπει να αποκτά σταθερά και μόνιμα χαρακτηριστικά, ώστε να βοηθάμε περισσότερο όσους έχουν ανάγκη ακόμα και όταν περάσουν οι γιορτές. “Ωστόσο, για να μην υπάρχουν συνάνθρωποί μας που να ζουν στη φτώχεια και στο περιθώριο πρέπει να δυναμώσει η συλλογική διεκδίκηση για δουλειά με δικαιώματα για όλο τον κόσμο, για ενίσχυση των φορέων Κοινωνικής Πρόνοιας που θα μεριμνούν για τις ζωές αυτών των ανθρώπων”, είπε.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους του μαθητές και το διδακτικό προσωπικό, Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button