ΔΗΜΟΤΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παιδική χαρά ή παιδική παγίδα;

Φίλος και κάτοικος της περιοχής με τρία μικρά παιδιά μας έστειλε τις φωτογραφίες που έβγαλε με το κινητό του τηλέφωνο. Μας έστειλε και ένα μικρό κείμενο που παρουσιάζουμε αυτούσιο:

“Επειδή πολλές φορές αναγκάζομαι να επισκέπτομαι γειτονικούς δήμους για να παίξουν τα παιδιά μου, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η κατάσταση αυτή πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει. Αυτό είναι και ο λόγος που σας στέλνω τις φωτογραφίες που έβγαλα κάπως πρόχειρα.

Εντύπωση μου κάνει ότι σε κάποιες παιδικές χαρές φαίνεται ότι έχει να περάσει τεχνικός αρκετό καιρό,  ότι λείπουν οι πόρτες και μπαίνουν διάφορα τετράποδα και λερώνουν, ενώ κάποια δίποδα έχουν μπει όπως θα δείτε τις έχουν βάψει με άθλια γράφιτι.

Σε κάποια φωτό φαίνεται ένα πολύ επικίνδυνο ξύλο που προφανώς στήριζε κάποια τραμπάλα…Είναι αρκετός καιρός παρατημένο. Αναρωτιέμαι ότι αυτοί που την πήραν είναι κάποια έξυπνοι πολίτες, γιατί είναι απίθανο να αφαιρέθηκε η τραμπάλα από εργάτες του δήμου και να μην αφαίρεσαν το επικίνδυνο ξύλο.

Η άλλη απορία μου είναι,  πόσο καιρό χρειάστηκε να απαξιωθούν τόσο γρήγορα όλα αυτά τα υλικά. Και πότε έγινε η πιό πρόσφατη συντήρηση και ο καθαρισμός από τα βαψίματα των μεγαλύτερων παιδιών.”

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button