ΥΓΕΙΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Παιδίατρος Αθηνά Κλουδά: Το νέο ιατρείο της στο Χαϊδάρι.

Η Αθηνά Κλουδά – Ντούσκα, Χαϊδαριώτισσα γέννημα – θρέμμα, είναι  μια πολύ έμπειρη παιδίατρος με συνολικά 18 χρόνια κλινικής εμπειρίας. Επέστρεψε πρόσφατα στην πόλη μας από την Θεσσαλονίκη όπου ασκούσε το λειτούργημα της επί σειρά ετών – οι ρίζες την τράβηξαν στην πόλη που μεγάλωσε – και έτσι πλέον διατηρεί το πολύ όμορφο ιατρείο της στο Χαϊδάριπαρέχοντας πλήρεις παιδιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. 

Η παιδίατρος Αθηνάς Κλουδά Ντούσκα με αρωγό την άρτια επιστημονική της κατάρτιση και ιδιαίτερη ευαισθησία για το παιδί ασκεί το λειτούργημά της με στόχο τη διασφάλιση της ορθής σωματικής και ψυχοκινητικής ανάπτυξης των παιδιών. 

Μέλημα της παιδιάτρου αποτελεί η παροχή της κατάλληλης ιατρικής φροντίδας που χρειάζεται κάθε παιδί. Στο παιδιατρείο της, ενσκήπτει με περισσή φροντίδα στους μικρούς ασθενείς της, ενώ φροντίζει η επίσκεψη στο ιατρείο να αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία για όλους, τα παιδιά και τους γονείς τους!

Η γιατρός αναλαμβάνει την παρακολούθηση νεογνών από τη γέννησή τους, ενώ παρέχει συμβουλές θηλασμού στις νέες μητέρες. Στην περίπτωση των νεογέννητων, η παιδίατρος πραγματοποιεί και κατ’ οίκον επισκέψεις, ελέγχοντας την ομαλή ανάπτυξη του βρέφους και παρέχοντας πολύτιμες συμβουλές στους γονείς. 

Ασχολείται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον με εφήβους (εμβολιασμοί, συμβουλευτική και ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την σωματική, σεξουαλική και ψυχική υγειά τους) γιατί η σχέση παιδιάτρου εφήβου είναι σχέση εμπιστοσύνης – σχέση ζωής.

Στο ιατρείο της στο Χαϊδάρι, ο χώρος διακρίνεται για το ζεστό και φιλικό κλίμα του, ώστε τα παιδιά, αλλά και οι γονείς να χαλαρώνουν!

Αθηνά Κλουδά Ντούσκα
Παιδίατρος


Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 37, Χαϊδαρι Αθήνας, ΤΚ 12461
Τηλ.: 2105820225 | Κιν.: 6944 956536
email: [email protected]

Ωράριο: 
Δευτέρα – Παρασκευή
10:00 – 12:00 & 17:30 – 21:00

Δέχεται κατόπιν ραντεβού
Κατ’ οίκον επισκέψεις

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button