ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή στο 4ο Δημοτικό Σχολείο

Η προσπάθεια των γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου να συναντήσουν την ηγεσία Διεύθυνσης Γ΄ Αθήνας της Πρωτοβάθμιας έπεσε στο κενό, όπως μάς λέει μητέρα μαθητή στο σχολείο.

Στο άρθρο Εξαντλήθηκε η υπομονή στο 4ο Δημοτικό Σχολείο σημειώναμε ότι η κατάσταση με τα κενά στο σχολείο έφτασε στο απροχώρητο, γι’ αυτό οι γονείς αποφάσισαν κινητοποιήσεις. Πιο συγκεκριμένα, για τις μισές τάξεις δεν υπάρχει ολοήμερο, ενώ λείπει δασκάλα για τα Αγγλικά. Επίσης η παράλληλη στήριξη λειτουργεί με ελλείψεις.

Θα επιχειρήσουν πάλι αύριο Δευτέρα 13/11 να θέσουν τα προβλήματα και να πάρουν απαντήσεις.

Να τι γράφει η μητέρα, που ζητάει να κρατήσει την ανωνυμία της:

Ζητούμε τη συμπαράσταση όλων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Χαϊδαρίου.

Την Παρασκευή μεταβηκαν στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Γ’ Αθήνας στο Αιγάλεω μέλη του συλλόγου γονέων του 4ου δημοτικού Χαϊδαρίου ,μέλος της ένωσης συλλόγων γονέων του Δήμου Χαϊδαρίου και γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν στο ολοήμερο τμήμα.

Στις 6/11/23 ενημερωθήκαμε απο τη διεύθυνση του σχολείου ότι από Αύριο Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 αναστέλλεται η λειτουργία του ενός τμήματος του ολοημερου, κατόπιν τηλεφωνικής εντολής του διευθυντή Γ’ Αθήνας.

Από την αρχή της σχολικής χρονιάς υπάρχει μόνο μια εκπαιδευτικός αγγλικών ενώ η δυναμική του σχολείου δικαιολογεί δύο εκπαιδευτικούς. Πολλά τμήματα δεν έχουν διδαχθεί αγγλικά και τα παιδιά μοιράζονται σε άλλες τάξεις. Και αυτό με απόφαση της διεύθυνσης Γ΄ Αθήνας!!

Από αύριο οι γονείς καλούνται ή να αφήσουν τις εργασίες τους ή να αφήσουν παιδιά της τετάρτης, πέμπτης και έκτης δημοτικού να φεύγουν και να παραμένουν μόνα τους στο σπίτι.

Κανείς δεν νοιάζεται για τους κινδύνους που διατρέχουν, πρωτίστως τα παιδιά αλλά και οι γονείς.

Η απάθεια και η απαξίωση που συναντήσαμε δεν έχει προηγούμενο. Κάνεις υπεύθυνος δεν υπήρχε να μας δώσει σαφείς απαντήσεις. Ο διευθυντής έλλειπε με άδεια και ο αναπληρωτής έλλειπε επίσης. Ακυβέρνητο καράβι η Πρωτοβάθμια…!!

Αύριο Δευτέρα 13/11 γονείς του 4ου δημοτικού σχολείου, μετά το σχόλασμα των παιδιών τους στη 13:15,θα μεταβούν στη Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Γ Αθήνας .

Καλούμε όλους τους συλλόγους γονέων Χαϊδαρίου να σταθούν δίπλα μας. Αφορά τα παιδιά όλων! Ο κόμπος έφτασε στο χτένι!!!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button