ΥΠΟΔΟΜΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Οπτική ίνα στα σπίτια: Τι γίνεται στο Χαϊδάρι;

Ο κ. Αλέξανδρος Βαγιάκος με επιστολή του στην εφημερίδα μας φέρνει στο προσκήνιο το θέμα της ποιότητας των ευρυζωνικών υπηρεσιών στο Χαϊδάρι, σημειώνοντας ότι υπάρχει καθυστέρηση στην ανάπτυξη οπτικών ινών έως τα σπίτια (τώρα φτάνει μέχρι τα ΚΑΦΑΟ), ενώ υπάρχει και γενικότερη υστέρηση στις ταχύτητες. Θυμίζουμε ότι εργασίες εγκατάστασης οπτικής ίνας στην πόλη έγιναν το 2017.

Γράφει ο κ. Βαγιάκος:

Eδώ και πάρα πολλούς μήνες σε πολλές περιοχές της Αθήνας γίνονται εργασίες ώστε να έρθουν οπτικές ίνες στα σπίτια. Συγκεκριμένα στην εταιρία όπου εργάζομαι στο κέντρο της Αθήνας (κοντά στον Ευαγγελισμό), υπάρχει ήδη εγκατάσταση σε όλη την πολυκατοικία.

Το Χαϊδάρι γιατί έχει μείνει πίσω σε αυτό το τομέα; 

Υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για να γίνουν εργασίες; Επιπρόσθετα ενώ οι ταχύτητες που έχουν οι περιοχές της Αθήνας (που δεν υπάρχει οπτική μέχρι το σπίτι) είναι 200mbps , υπάρχουν μέρη του Χαϊδαρίου που καλά καλά δεν πιάνουν ούτε 100 (συμβαίνει σε μένα που μένω από τη κάτω μεριά της Καραϊσκάκη)… Γιατί το Χαϊδάρι πρέπει να μένει πίσω στην ψηφιακή ανάπτυξη που άλλες περιοχές λαμβάνουν αμέσως;

Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο τομέα αλλά ψάχνοντας στο google δεν βρήκα πουθενά νέα/ειδήσεις που να περιλαμβάνουν το Χαϊδάρι και τις εγκαταστάσεις οπτικής ίνας νέας γενιάς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button