ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑLIFESTYLEΑΓΟΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

TOP SPEED GARAGE! Ένα COROLLA σε άλλη διάσταση…

Η ομάδα του συνεργείου TOP SPEED GARAGE  γνωρίζει καλά πόσο σημαντικό είναι το αυτοκίνητό μας να είναι λειτουργικό και ασφαλές. Όμως δεν σταματά εδώ.

Πηγαίνοντας όχι ένα, αλλά πολλά βήματα πιο πέρα, προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες αναβάθμισης – βελτίωσης, που μετατρέπουν ένα καθημερινό όχημα σε αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων – χαμηλών πτήσεων.

TOP SPEED GARAGE

Το TOP SPEED GARAGE είναι μία νέα και φιλόδοξη επιχείρηση στον χώρο της αυτοκίνησης στο Χαϊδάρι, με υψηλή τεχνογνωσία. Ο μηχανικός και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός της είναι πλήρης και σύγχρονος, ώστε να εξυπηρετούνται τα αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και βελτιωτικές εργασίες με αξιόπιστα αποτελέσματα πάνω σε εργοστασιακά προγραμμάτα αυτοκινήτου. Το τεχνικό προσωπικό είναι εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο, με πολυετή προϋπηρεσία και πλούσια εμπειρία.

TOP SPEED GARAGE

Θα παρουσιάσουμε σήμερα την (υλοποιημένη) πρόταση του TOP SPEED GARAGE πάνω σε ένα TOYOTA COROLLA SP SPORT 1800cc, που πέρασε από διαδοχικές εργασίες αναβάθμισης, από απλό στάδιο μέχρι υπερπλήρωση μηχανικού κομπρέσσορα, για να δοκιμάσουν τι μπορούν να προσφέρουν στον απαιτητικό πελάτη.TOP SPEED GARAGE

ΚΙΝΗΤΗΤΡΑΣ

Μπλοκ εργοστασιακό. Κεφαλή Γ΄ στάδιο βελτίωσης με εκκεντροφόρους retainers τιτανίου και διπλά ελατήρια βαλβίδων. “Φοράει” κρύα εισαγωγή, χειροποίητη. Κομπρέσσορας μηχανικός Greday. Αντλία βενζίνης Aeromotive 340. Μπεκ καυσίμου 900 cc, ρύθμιση πίεσης βενζίνης 3,5 bar. Η αντλία χρειάστηκε custom κατασκευή για να χωρέσει στο εργοστασιακό ρεζερβουάρ, με όλα τα σωληνάκια εργοστασιακά.

Διαχείριση κινητήρα LINK G4+ STORM.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Μηχανικό σασμάν 6 σχέσεων. Προστέθηκε μπλοκέ διαφορικό για καλύτερη πρόσφυση στο δρόμο. Ενισχυμένο σετ συμπλέκτη με ελαφρωμένο βολάν αλουμινίου.

ΕΞΑΤΜΙΣΗ

Εργοστασιακό χταπόδι, αγωνιστικός καταλύτης με διαέμτρο σωλήνα 63,5 χιλ.

ΦΡΕΝΑ

Δαγκάνες εμπρός φρένων RANGE ROVER SPORT και δίσκοι φρένων AUDI A6. Πίσω εργοστασιακά.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ

TEIN,πλήρως ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος και σκληρότητα.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Φανάρια με χρήση προτζέκτορα, ειδική κατασκευή στο συνεργείο. 

TOP SPEED GARAGE

Πραγματικά εντυπωσιακό!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δυναμομέτρηση: 297,8 HP. H κατανάλωση σε νορμάλ οδήγηση δεν αλλάζει από το φυσιολογικό. Πολύ πιο σταθερό στο δρόμο και την πίστα.

Κάποιες επιλογές από τις παραπάνω (ή όλες) μπορείτε να τις εφαρμόσετε και στο αγαπημένο σας COROLLA, με την παρέμβαση των ειδικευμένων τεχνικών του TOP SPEED GARAGE.

TOP SPEED GARAGE

TOP SPEED GARAGE

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

– Προσφέρονται ανταγωνιστικές τιμές τόσο στην εργασία όσο και στα ανταλλακτικά – λιπαντικά και η εργασία φέρει εγγύηση. Χρησιμοποιούνται ανταλλακτικά και λιπαντικά από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή του οχήματός μας (ανταλλακτικά είτε γνήσια είτε aftermarket, χωρίς να χαθεί η εργοστασιακή εγγύηση).

– Πραγματοποιούνται εγγυημένα ανακατασκευές και επισκευές μηχανών ή τμημάτων τους, βελτιώσεις είτε μηχανικές είτε αισθητικές. Προτείνονται και εγκαθίστανται ολοκληρωμένες λύσεις για αύξηση ροπής και ιπποδύναμης ή βελτιώσεις στον τομέα που μας ενδιαφέρει (πχ ανάρτηση και ευστάθεια, μετάδοση, κατανάλωση).

– Πώληση και τοποθέτηση αξεσουάρ κάθε είδους. Κορυφαίες λύσεις σε συστήματα συναγερμού και ασφάλειας, φωτισμού HID και LED, ηχοσυστημάτων κτλ.

INFO

TOP SPEED GARAGE, Ιερά Οδός 216, Χαϊδάρι, 210-5821521

TOP SPEED GARAGE, αξιοπιστία και ασφάλεια στο όχημά μας

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button