ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εταιρείες αποφράξεων στην υπηρεσία των πολυκατοικιών

 

Κάθε πολυκατοικία είναι μια μικρή ή μεγάλη οικιστική μονάδα, με πολλά επί μέρους στοιχεία που επηρεάζουν τη λειτουργία της. Τα διαμερίσματα από τα οποία αποτελούνται οι πολυκατοικίες έχουν βέβαια το καθένα τη δική του «ζωή», αλλά πολλές φορές τα προβλήματά τους επιδρούν αρνητικά στο σύνολο.

Για παράδειγμα, ένα αποφρακτικό πρόβλημα σε ένα διαμέρισμα μπορεί να γίνει ανυπόφορο για όλους όσοι διαμένουν σε μια πολυκατοικία, ή ακόμα και να προκαλέσει διαρροή και υγρασία στα παρακείμενα διαμερίσματα. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητη η παρουσία των εταιρειών αποφράξεων, αφού δεν λύνονται όλα τα προβλήματα με έναν υδραυλικό και ένα γαλλικό κλειδί.

Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν στην σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, από το Χαϊδάρι έως τη Βούλα και από τον Πειραιά ως την Εκάλη,  πολλές τέτοιες εταιρείες που με τις εργασίες τους, οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στις αποφράξεις, είναι πραγματικά ακοίμητοι φρουροί των πολυκατοικιών. Και όταν λέμε «ακοίμητοι» κυριολεκτούμε, αφού η λειτουργία τους είναι σε 24ωρη βάση. Έχοντας στη διάθεσή τους έμπειρο προσωπικό σε βάρδιες, καταφέρνουν να λύσουν κάθε πρόβλημα του αποχετευτικού συστήματος και να παραδώσουν στους πελάτες την πολυκατοικία απόλυτα λειτουργική.

Επειδή μάλιστα τα περιστατικά είναι αρκετά σοβαρά και οι παρεχόμενες υπηρεσίες ποικίλες, καλύτερα να υπάρχει ένας κεντρικός σχεδιασμός που να εμπλέκει τον διαχειριστή της πολυκατοικίας, ο οποίος μάλιστα θα πρέπει να έχει μόνιμη συνεργασία με μια συγκεκριμένη εταιρεία, βασισμένη στην εγγύτητα, στις ανάγκες της πολυκατοικίας, στο πορτοφόλι των ενοίκων και των ιδιοκτητών και στην πιθανότητα να χρειάζονται τακτικοί έλεγχοι λόγω παλαιότητας της πολυκατοικίας, τυχόν κακοτεχνιών, κακής χρήσης του αποχετευτικού κ.ά.

Αυτοί ακριβώς οι έλεγχοι, που συνήθως γίνονται σε ετήσια ή ακόμη καλύτερα σε εξαμηνιαία βάση, θα λέγαμε πως είναι ακόμη πιο πολύτιμοι και από τις αποφρακτικές εργασίες, αφού μας προφυλάσσουν από τα χειρότερα. Εξάλλου, οι συμβουλές που δίνουν οι επαγγελματίες είναι πάντα σοφές και χρηστικές και μας γλιτώνουν από περιττό κόπο και τρέξιμο.

Μετά από κάθε έλεγχο επαφίεται σε μας να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε την τουαλέτα μας και να καταλαβαίνουμε ότι το αποχετευτικό δίκτυο κάποιες στιγμές φτάνει κι αυτό στα όριά του. Οφείλουμε επίσης να έχουμε κατά νουν ότι μια δική μας αβλεψία μπορεί να έχει επίπτωση και σε άλλα διαμερίσματα. 

Όσο για την αποτελεσματικότητα των εταιρειών αποφράξεων, αυτή διαπιστώνεται εύκολα από την πολύχρονη εμπειρία τους, αλλά και από το πλήθος και τη σοβαρότητα των περιπτώσεων που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν, χωρίς ποτέ να έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Σκεφτείτε μάλιστα πως κάποιες περιπτώσεις που σε εμάς τους αδαείς φαίνονται… βουνό για εκείνους είναι μέσης ή και χαμηλής δυσκολίας, αφού έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν πλημμύρες, να απομακρύνουν τοξικά απόβλητα, να απαντλήσουν νερά από υπόγεια ή να ξεφρακάρουν ολόκληρα φρεάτια ή δεξαμενές.

Αρκετές μάλιστα από αυτές τις εταιρείες ασχολούνται και με άλλες σχετικές εργασίες, όπως βαψίματα, απολυμάνσεις, απεντομώσεις και στεγανοποιήσεις, κάτι που τις καθιστά πολύτιμες για τις πολυκατοικίες, αφού τους δίνουν δεύτερη ζωή μετά την ανοικοδόμησή τους.

Όποια όμως και αν είναι η εργασία που πιστεύετε ότι έχει ανάγκη το διαμέρισμά σας, δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στους ειδικούς και να λάβετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε σύντομο χρόνο και σε απόλυτα λογικό κόστος, αφού αυτές οι εργασίες δεν είναι πολυτέλεια, αλλά βασικός όρος για τη διαβίωση στο σπίτι.  

Πηγή πληροφοριών: apofraxeis4u.gr    

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button