ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑLIFESTYLEΕΥ ΖΕΙΝ

Σάρωσε η Lillium Dance School στο Acropolis Dance Open 2018

 

Η όμορφη και απίστευτα δυναμική παρέα της Lillium Dance School έδωσε το παρόν στον πανελλήνιο διαγωνισμό χορού Acropolis Open 2018, στο κλειστό Γήπεδο Ηλιούπολης με μια δυνατή συμμετοχή 27 μαθητών και πραγματικά σάρωσε τα μετάλλια!

Σάρωσε η Lillium Dance School στο Acropolis Dance Open 2018 3

Πιο συγκεκριμένα:

1η θέση για την Χαρίση Βασιλική, μόλις 6 ετών στην κατηγορία solo oriental kids

1η θέση για την Κατσιμίγα Χρύσα στην κατηγορία solo oriental adults

1η θέση για την ομάδα του Oriental στην κατηγορία group oriental adults

2η θέση για την ομάδα του hip hop στην κατηγορία group hip hop teens

3η θέση για την ομάδα του pop/rnb στην κατηγορία του group show dance adults

Επίσης, διακρίσεις για την Γράψα Χριστίνα και την Αθανασιάδου Βαλεντίνα στην κατηγορία solo oriental juvenile στην 4η & 6η θέση αντίστοιχα.

Σάρωσε η Lillium Dance School στο Acropolis Dance Open 2018 5

Μια πολύ όμορφη πρώτη συμμετοχή από την Χριστοδουλάκη Λυδία στην κατηγορία solo oriental juvenile και 5η & 6η θέση για την Γεωργάτου Μίνα που επίσης για πρώτη φορά συμμετείχε στις κατηγορίες solo latin cha cha & rumba kids.

Η ικανοποίηση είναι μεγάλη για τους δασκάλους Steve VitkoNota Ilia & Lillian Frouzaki για αυτήν την σπουδαία επιτυχία. Πελώρια τα χαμόγελα, η χαρά και η συγκίνηση για τους μαθητές της σχολής και τους γονείς τους. Ακόμη συγκίνηση και πληρότητα για την Lillian Frouzaki, που κάθε χρόνο η σχολή Lillium Dance School ανεβαίνει ένα “σκαλοπάτι” πιο πάνω στο βάθρο της επιτυχίας, εξελίσσεται, γίνεται όλο και καλύτερη, μεγαλώνει, ωριμάζει και ήδη ονειρεύεται τον επόμενο δημιουργικό στόχο!

Συγχαρητήρια σε όλους !

Τώρα η Lillium Dance School προετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, την καλοκαιρινή παράσταση που θα γίνει στο Νέο Θέατρο Χαϊδαρίου, στις 25 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.00 μμ. Θα είμαστε εκεί!

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button