ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Οι 50 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου

Οι 50 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου 1Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Χαϊδάρι, παρουσιάστηκαν από τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, Μιχάλη Σελέκο, σε μια συμβολική εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαϊδαρίου, τη Δευτέρα 15 Μάη.

Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης συμμετέχουν εργαζόμενοι από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, φοιτητές και αρκετοί νέοι, εκλεγμένοι σε σωματεία και φορείς. Συμμετέχουν επίσης προσωπικότητες από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, άνθρωποι εκλεγμένοι σε εθνικοτοπικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελείται από αγωνιστές που δίνουν καθημερινά τη μάχη για βελτίωση των όρων ζωής των εργαζόμενων, για την προστασία των ανέργων, για την υπεράσπιση των κατακτήσεων των συνταξιούχων, για την εκπαίδευση που έχουν ανάγκη σήμερα οι μαθητές και οι φοιτητές. Συμμετέχουν όλοι αυτοί που θέλουν να αλλάξει ο λαός ρότα, βάζοντας μπροστά τις δικές του ανάγκες και τα δικά του όνειρα.

Αποτελείται από όλους αυτούς που θέλουν το Χαϊδάρι να συνεχίσει στο δρόμο που άνοιξε, με τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες στο επίκεντρο, για να μην επιστρέψουν ΞΑΝΑ όλοι αυτοί που έχουν εξαρτήσεις από επιχειρηματικά συμφέροντα που έκαναν κουμάντο για δεκαετίες στο Δήμο.

Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης το 40% είναι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, το 45% είναι γυναίκες, πάνω από 35% είναι νέοι ηλικιακά υποψήφιοι, ενώ πάνω από το 60% των υποψήφιων είναι εκλεγμένοι σε εργατικά σωματεία, μαζικούς φορείς, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΪ∆ΑΡΙΟΥ ΜΕ ∆ΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΣΕΛΕΚΟ.

Οι 50 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου 3 Οι 50 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου 5 Οι 50 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου 7

Οι 50 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου 9

Οι 50 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου 11 Οι 50 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου 13

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button