ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΟΑΣΑ, Χαϊδάρι: Δεν είναι πια μόνο το 803 σούπερ προβληματικό!

Η κ. Μ.Θ. περιγράφει την περαιτέρω υποβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών στην περιοχή μας:

Είναι επιεικώς απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει πλέον με τα λεωφορεία στο Δάσος Χαϊδαρίου. Δεν θα αναφερθώ καν στο λεωφορείο 803, για το οποίο μιλάει όλος ο κόσμος και έχει παράπονα καθώς τα δρομολόγια είναι κάθε 1-1,5 ώρα και είναι το μόνο που βολεύει για την Αγία Μαρίνα καθώς η τοπική γραμμή δεν εξυπηρετεί τόσο με τις στάσεις που έχει.

Το μόνο λεωφορείο που εξυπηρετούσε τον κόσμο, εφόσον το 803 ήταν δυσλειτουργικό, ήταν το Α15 το οποίο είχε δρομολόγια κάθε 5-10 λεπτά. Τον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει η κατάσταση και με αυτό το λεωφορείο. Αν κοιτάξει κάποιος στην εφαρμογή ΟΑΣΑ θα δει πως σε κάθε στάση το Α15 έρχεται σε 20 λεπτά και συνεχώς ακυρώνονται δρομολόγια.

Σήμερα (σσ. 28/3) είχα δει στην εφαρμογή πως στις 9 ξεκινάει το Α15 από το τέρμα του Δάσους οπότε βρισκόμουν στην στάση Αφροδίτης από τις 9 παρά 5. Μέχρι τις 9 και 25 δεν είχε περάσει κανένα Α15 παρόλο που στα δρομολόγια έγραφε ότι έχει 9, 9:10, 9:20. Εν τέλει εμφανίστηκε ένα λεωφορείο 9:27.

Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να πω για το συγκεκριμένο θέμα. Ο κόσμος χρησιμοποιεί τα μέσα για να πηγαίνει στην δουλειά του, στην σχολή του και στις υποχρεώσεις του και το μόνο που γίνεται είναι να μην εξυπηρετείται.

Δεν κατανοώ το γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Τουλάχιστον όταν γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν κάποια δρομολόγια, να προσπαθούν να τα ακυρώσουν στην εφαρμογή για να μην περιμένει ο κόσμος άδικα. Τι να πω! Πραγματικά όλο και χειροτερεύει η κατάσταση!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button