ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Βαγγέλης Ζεβόλης νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου – Η δήλωσή του

Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βαγγέλης Ζεβόλης, με την ανάληψη των καθηκόντων του δήλωσε:

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Οφείλω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο Δήμαρχο κο Βαγγέλη Ντηνιακό για την τιμητική πρόταση που μου έκανε για αυτήν την σημαντική θέση και την ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία μας τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Τα επόμενα χρόνια της θητεία μας κοινός σκοπός όλων είναι τα προβλήματα του Δήμου και η προσπάθεια για την επίλυση τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου ως κυρίαρχο όργανο του Δήμου μας.

Δεσμεύομαι:

  • να παλέψω προς αυτή την κατεύθυνση με όλες μου τις δυνάμεις σεβόμενος τον ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
  • να είμαι δίκαιος με όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως Δημοτικής Παράταξης.

Θα στηρίξω και θα ενισχύσω την ελεύθερη έκφραση των σκέψεων και των προτάσεων των μελών του Δημοτικού συμβουλίου και των Δημοτών πάνω σε μία βάση ειλικρινούς διαλόγου.

Πιστεύω ότι η διαφορετικότητα και η πολυφωνία είναι απαραίτητα στοιχεία της Δημοκρατίας. Βοηθούν στην εποικοδομητική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και οδηγούν σε ουσιαστικές συναινέσεις και όχι σε απλούς συμβιβασμούς.

Ωστόσο, θέλω να υπογραμμίσω ότι στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ταιριάζει ο λαϊκισμός, οι ανούσιες κοκορομαχίες και τα κούφια λόγια για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Είμαι αισιόδοξος ότι η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει τη γνώση και τη διάθεση να επιτελέσει σημαντικό έργο για τον τόπο μας.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ για το έργο του τον απερχόμενο Πρόεδρο κο Παναγιώτη Τσατσαρώνη.

Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας!!

Βαγγέλης Ζεβόλης

Χημικός PhD
Διδάκτωρ Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,
Ιατρική Σχολή, Εργαστήριο Φυσιολογίας

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button