ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Βαγγέλης Ντηνιακός, ενημερώνοντας για το δωρεάν Wi-Fi στο Χαϊδάρι

Καινοτομία και εισαγωγή τεχνολογίας WiFi στην καθημερινότητα είναι βασικός πυλώνας της πολιτικής από τον Βαγγέλη Ντηνιακό για το Χαϊδάρι.

Για να περάσει αυτό από τα λόγια στην πράξη, η παράταξή του “Χαϊδάρι Ξανά” προχώρησε στην υλοποίηση ενός πειραματικού -όσο και ουσιαστικού- πρότζεκτ: εξασφάλισαν ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω δωρεάν WiFi, το HaidariwifiXana, σε τρία σημεία της πόλης. Συγκεκριμένα στη συμβολή της Στρ. Καραϊσκάκη με την οδό Πλαστήρα, στην κεντρική Πλατεία του Δάσους και στο Εμπορικό Κέντρο του Δάσους.

Βαγγέλης Ντηνιακός δωρεάν Wi-Fi

Σε αυτά τα κεντρικά σημεία της πόλης περιόδευσε ο Βαγγέλης Ντηνιακός με ομάδα συνεργατών του. Μίλησε με καταστηματάρχες, εμπόρους και άλλους πολίτες, τόσο για το WiFi όσο και για καθημερινά προβλήματα της πόλης, όπως η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, η έλλειψη χώρων στάθμευσης, ζητήματα κοινωνικής πολιτικής κ.ά. Στις συζητήσεις ο επικεφαλής του «Χαϊδάρι ξανά» παρότρυνε τους συμπολίτες του μέσω της δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο να επισκέπτονται την ψηφιακή πλατφόρμα Haidari-Agenda, μια εφαρμογή που δημιούργησε η δημοτική του παράταξη προκειμένου να καταγράφονται προβλήματα αλλά και δημιουργικές προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης.

Βαγγέλης Ντηνιακός δωρεάν Wi-Fi

Δημόσιο αγαθό

«Το διαδίκτυο αποτελεί δημόσιο αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να το αντιλαμβάνεται η Πολιτεία και ο Δήμος μας. Η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών προς όφελος του δημότη και της λειτουργίας της πόλης αναβαθμίζει την τοπική Δημοκρατία. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε την χρήση Wi-Fi, δίνοντας την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να καταθέτουν ανά πάσα στιγμή τις απόψεις και τις προτάσεις τους για το Χαϊδάρι. Από την μεριά μας καλούμε κάθε πολίτη να αξιοποιήσει το σύγχρονο αυτό τεχνολογικό προϊόν», υπογράμμισε ο Βαγγέλης Ντηνιακός όσον αφορά το δωρεάν WiFi.

Αφού δεν το κάνει ο Δήμος…

Βαγγέλης Ντηνιακός δωρεάν Wi-Fi
Ο κ. Γιάννης Ηλιάδης στη μέση, με τον Βαγγέλη Ντηνιακό και άλλα μέλη της παράταξης.

Το Χαϊδάρι Σήμερα μίλησε με τον κ. Γιάννη Ηλιάδη, ιδιοκτήτη του Πέτρινου Περίπτερου στην Πλατεία του Δάσους, ο οποίος ως μέλος του «Χαϊδάρι Ξανά» και μέσω μιας τεχνολογικής εφαρμογής δίνει δωρεάν WiFi στην πλατεία και τους γύρω δρόμους. Θυμίζουμε ότι επί δημαρχίας Μαραβέλια ο Δήμος είχε κάνει την ίδια προσπάθεια στο σημείο αυτό, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ.

Μας είπε γι’ αυτή την κοινωνική του συνεισφορά:

«Ήταν μία πρωτοβουλία του επικεφαλής της παράταξής μας Βαγγέλη Ντηνιακού, την οποία στηρίξαμε όλα τα μέλη. Έχω βάλει μια κεραία, που μεταδίδει το σήμα. Βλέπω ότι έχει αποτέλεσμα και ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Το σήμα μας είναι καλό και οι συνδημότες μας μου λένε πως είναι ευχαριστημένοι. Το χρησιμοποιούν πολλοί επισκέπτες της πλατείας, νέοι και μεγαλύτεροι, ανάμεσα τους και οδηγοί ΤΑΧΙ. Αφού δεν το κάνει ο Δήμος, αναλαμβάνουμε εμείς.»

Βαγγέλης Ντηνιακός δωρεάν Wi-Fi Βαγγέλης Ντηνιακός δωρεάν Wi-Fi Βαγγέλης Ντηνιακός δωρεάν Wi-Fi

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button