ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο τρόμος του οδηγού κάτω από τη γέφυρα

Παιχνίδι που μπορεί να γίνει ακόμη και θανατηφόρο! Και δεν έγινε για πρώτη φορά στην Εθνική Οδό…

Το πρωί της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου άνδρες του Α.Τ. Χαϊδαρίου, μετά από τηλεφωνικές καταγγελίες, εντόπισαν δύο ανηλίκους να έχουν ανέβει στη σιδηροδρομική γέφυρα της Εθνικής Οδού, κοντά στο Δαφνί. Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες πολίτες, από εκεί πάνω πετούσαν πέτρες, προκαλώντας ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Οι δράστες είναι Ρομά από τα Νεόκτιστα Ασπρόπυργου, ηλικίας 12 και 13 ετών. Στους αστυνομικούς αρνήθηκαν την πράξη τους και υποστήριξαν πως ανέβηκαν εκεί πάνω για να απολαύσουν τη θέα.

Οι νεαροί προσήχθησαν στο Α.Τ. Χαϊδαρίου. Λίγες ώρες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους, λόγω έλλειψης στοιχείων και μαρτύρων. Φρονουμε πως οι οδηγοί που τηλεφώνησαν πρέπει να εμφανιστούν.

Αξιωματικός του Α.Τ. Χαϊδαρίου που μίλησε στην εφημερίδα μας, συμβουλεύει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο. Από την άλλη, είναι ιδιαίτερα σοβαρό το θέμα της σωστής περίφραξης της σιδηροδρομικής γραμμής και της πρόσβασης στη γέφυρα. Όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές, νεαρά κυρίως άτομα κάνουν βόλτες εκεί πάνω. Όπως φαίνεται κάποιοι θεωρούν παιχνίδι το να παίζουν με τη ζωή των οδηγών, ενώ άλλοι βάφουν τα τσιμέντα.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button