ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ο οδηγός του λεωφορείου αισθανόταν… σαν στο σπίτι του!

Η κ. Μ.Ρ. μοιράζεται μέσα από την εφημερίδα μας την εμπειρία της σε ένα λεωφορείο του ΟΑΣΑ, του οποίου ο οδηγός αισθανόταν και φερόταν… σαν στο σπίτι του. Ο επαγγελματισμός δεν είναι για όλους ένας ευγενικός στόχος, ακόμη και αν εργάζονται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού…

Να τι γράφει η κ. Μ.Ρ. (οι φωτογραφίες δικές της από το εν λόγω δρομολόγιο):

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντώ κάτι ανάλογο στα λεωφορεία του Δάσους, απλά αυτή τη φορά έγιναν όλα μαζί στο ίδιο δρομολόγιο, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, από τον ίδιο φυσικά οδηγό (τα στοιχεία του δρομολογίου στη διάθεση της εφημερίδας).

Το ότι οδηγούσε χωρίς μάσκα δεν αποτελεί καμία είδηση πλέον, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο. Έπαιρνε συνέχεια νούμερα στο κινητό και μιλούσε διαρκώς κατά τη διάρκεια του δρομολογίου. Έναν επιβάτη τον κατέβασε στην επόμενη στάση γιατί δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως ότι είχε πατήσει το κουμπί (αφού μιλούσε στο κινητό).

Εντάξει, ένα καφεδάκι δικαιούται να το πιει (?δεν ξέρω) εν ώρα οδήγησης, αλλά να μη το συνοδέψει και με ένα τσιγαράκι; Γιατί όχι; Έτσι απλά το έκανε, γιατί μπορούσε. Ευτυχώς άνοιξε το παράθυρό του και απόλαυσε και το τσιγαράκι του.

Αυτό θα πει οδηγοί με παιδεία και προοπτικές.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button