ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Μάνος φέρνει στο προσκήνιο τη νεολαία και τον αθλητισμό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ

Μάνος Πλακίδας: Ο νεότερος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος συμπορεύεται με τον Άρη Πανόπουλο

Η ανανέωση δεν πραγματώνεται μόνο με ιδέες και πρακτικές, αλλά και με νέα πρόσωπα. Πρόσωπα που δεν αντιπροσωπεύουν μόνο συμβολισμούς, αλλά παρουσιάζουν και περιεχόμενο.

Για αυτόν τον λόγο, ο Άρης Πανόπουλος και ο συνδυασμός «Ώρα Χαϊδάρι» είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμπορεύεται μαζί τους ένας δραστήριος και δυναμικός νέος, όπως ο Μάνος Πλακίδας.

Ο Μάνος είναι ο νεότερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι» αλλά και των αυτοδιοικητικών εκλογών στην πόλη μας, καθώς είναι μόλις 18 ετών.

Γιος της Δανάης Πίκουλα, γεννήθηκε το 2005 στον Βόλο και από το 2013 κατοικεί στο Κεντρικό Χαϊδάρι.

Προ ολίγων μηνών αποφοίτησε από το 1ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου και πέτυχε την εισαγωγή του στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ως μαθητής, είχε ενεργή συμμετοχή στα κοινά της εκπαιδευτικής κοινότητας, ως πρόεδρος αλλά και αντιπρόεδρος στα μαθητικά συμβούλια, γεγονός που έχει και αυτό τη σημασία του.

Η μεγάλη του αγάπη είναι το ποδόσφαιρο. Φέτος αγωνίζεται στο ανδρικό τμήμα ομάδας της περιοχής μας.

Ο Μάνος φέρνει στο προσκήνιο τη νεολαία και τον αθλητισμό 3

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Μάνου Πλακίδα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου & επικεφαλής του «Ώρα Χαϊδάρι» Άρης Πανόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Μάνος, ο νεότερος σε ηλικία υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, μόλις 18 ετών, αποδέχθηκε την πρόταση μας καιθα κοσμεί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας.

Η υποδοχή του Μάνου στο ψηφοδέλτιο μας αποτελεί την ελάχιστη απόδοση τιμής στη νέα γενιά, αλλά μας προσδίδει και μια ιδιαίτερη ευθύνη ως προς τα όνειρα, τις ανησυχίες, τα οράματα για το μέλλον μιας γενιάς που έχει όλη τη ζωή μπροστά της. Είμαι πεπεισμένος πως θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.»

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button