ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης ξεκινά σταυροφορία για νέα γήπεδα στο Χαϊδάρι

“Υπάρχουν δήμοι που έχουν τις εγκαταστάσεις τους σε πολύ καλή κατάσταση και φτιάχνουν και καινούργιες. Υπάρχουν χρήματα αλλά… πρέπει να τα ζητήσουμε. Είναι κρίμα για τη νεολαία του Χαϊδαρίου.”

Ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης, πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου, έχει ξεκινήσει σταυροφορία για την δημιουργία νέων γηπέδων στο Χαϊδάρι, γιατί η υπάρχουσα αθλητική υποδομή υπολείπεται των αναγκών της πόλης, των ποδοσφαιρικών ομάδων και της νεολαίας.

Στις αρχές Ιουλίου είχε δηλώσει, χωρίς περιστροφές, ότι “Για να ανεβεί επίπεδο ο ΑΟ Χαϊδαρίου χρειάζεται καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις”.. Ας μην ξεχνάμε ότι φέτος το Χαϊδάρι θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική και για να χτιστούν γερές βάσεις ομάδα χρειάζεται καλύτερες αθλητικές υποδομές για να ανεβεί επίπεδο και να διακριθεί σε μεγάλες κατηγορίες.

“Όμως δεν είναι μόνο θέμα του ΑΟΧ”, λέει ο Μ. Θεοδοσιάδης. ‘Όλες οι ομάδες έχουν γηπεδικό πρόβλημα. Έχω παίξει σαν ποδοσφαιριστής σε Α.Ο. Χαϊδαρίου και Δάσος. Πρόεδρος στον Θρίαμβο και τώρα στον Α.Ο. Χαϊδαρίου. Με μια πορεία 40 χρόνια, έχω άποψη”.

Τονίζει ότι όλες μαζί πρέπει να διεκδικήσουν την αναβάθμιση. Αναλυτικά η νέα παρέμβασή του μέσα από την εφημερίδα μας.

Ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης ξεκινά σταυροφορία για νέα γήπεδα στο Χαϊδάρι 3

“Οι ομάδες είναι 5 μετά το “μυθικό” επίτευγμα τις προηγούμενης δημοτικής αρχής να φέρει στην πόλη μας, που έχει σοβαρό γηπεδικό πρόβλημα, άλλες 2 ομάδες με το έτσι θέλω ενός αντιδήμαρχου. Σέβομαι και τις 5 ομάδες, εκπροσώπουν παιδιά – αθλητές, έχουν σήμα και είναι νόμιμες.

Το πρόβλημα είναι του Δήμου Χαϊδαρίου, που μετά τον Κυριάκο Ντηνιακό που μας έφτιαξε γήπεδα ενώ παίζαμε στον Σκαραμαγκά, δεν έκαναν τίποτα απολύτως τίποτα. Δεν ασχολούνται και βάζουν τα σωματεία να τσακώνονται μεταξύ τους για τα γήπεδα και τις ώρες.

Η πρότασή μου είναι να κάτσουμε όλα τα σωματεία σε ένα τραπέζι στη διάρκεια του χειμώνα. Όλοι μαζί να ξυπνήσουμε αυτούς που ψηφίζουμε για να βρουν χρήματα (όπως πολλοί δήμοι στην Ελλάδα που έχουν δραστήριους ανθρώπους και έχουν πολύ καλές εγκαταστάσεις) να συντηρούν τις υπάρχουσες και να δημιουργήσουν καινούργιες.

Υπάρχουν δήμοι που έχουν τις εγκαταστάσεις τους σε πολύ καλή κατάσταση και φτιάχνουν και καινούργιες. Υπάρχουν χρήματα αλλά… πρέπει να τα ζητήσουμε. Είναι κρίμα για τη νεολαία του Χαϊδαρίου.”

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button