ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Για να ανεβεί επίπεδο ο ΑΟ Χαϊδαρίου χρειάζεται καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις”

Ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης θέλει να “χτίσει” στις γερές βάσεις του ΑΟ Χαϊδαρίου, όμως η ομάδα χρειάζεται καλύτερες αθλητικές υποδομές για να ανεβεί επίπεδο και να διακριθεί σε μεγάλες κατηγορίες.

Η ιστορική ομάδα της πόλης είναι έτοιμη να πετάξει πιο ψηλά και να βρεθεί εκεί που την θέλουν όλοι οι φίλαθλοι του Χαϊδαρίου. Τα καλά θεμέλια αναδείχτηκαν στη φετινή επική αγωνιστική προσπάθεια, ηγεσία φιλόδοξη και έμπειρη βρέθηκε στο πρόσωπο του Μιχάλη Θεοδοσιάδη, προπονητής Γ΄ Εθνικής ήρθε (Γ. Σιλεβίστας), οπότε τι μένει για το άλμα; Καλές αθλητικές εγκαταστάσεις, απαντάει στο “Χαϊδάρι Σήμερα” ο νέος πρόεδρος.

Διότι “δεν μπορεί μια ομάδα με τους στόχους της τόσο ψηλά να προπονείται στο μισό “Τ. Χαραλαμπίδης”. Για να προοδεύσει θέλει προπονήσεις σε κανονικό γήπεδο”, μάς λέει χαρακτηριστικά ο Μ. Θεοδοσιάδης. Ποιος μπορεί να διαφωνήσει σε αυτό; Φυσικά πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος, ώστε να μην πάει πίσω η προπόνηση των παιδιών των ακαδημιών όλων των ομάδων του Χαϊδαρίου.

Το γηπεδικό λοιπόν είναι το μεγάλο πρόβλημα για την πρόοδο του ποδοσφαίρου στο Χαϊδάρι. Είναι το ζήτημα που “καίει” και πρέπει να βοηθήσει οπωσδήποτε ο Δήμος.

Ο νέος πρόεδρος πάει το θέμα και ένα βήμα παραπέρα: “Ιδανικά, χρειαζόμαστε γήπεδο με χόρτο. Στη Γ’ Εθνική πάνω από τις μισές ομάδες έχουν γήπεδο με χόρτο. Επίσης, στο πλαστικό συμβαίνουν πιο εύκολα τραυματισμοί. Εμείς πού θα κάνουμε προπονήσεις; Θα πρέπει να πάμε σε γήπεδα εκτός Χαϊδαρίου; Χωρίς καλές αθλητικές εγκαταστάσεις θα πάει άδικα η προσπάθεια να μεγαλώσει ο ΑΟΧ. Φυσικά, από μια τέτοια συνολική βελτίωση στις υποδομές θα ωφεληθούν όλες οι ομάδες και τελικά οι αθλούμενοι νέοι της πόλης”.

Ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό για να του εκθέσει τους προβληματισμούς του για το μέλλον το ποδοσφαίρου στο Χαϊδάρι.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button